Дневен хороскоп за 29 септември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си.

Бъдете дипломатични и тактични. Преоткривате наново позабравени ценности. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално. Възникват силни вълнения у някой от вас, които ще предизвикат неочаквана възможност за провеждането на важни разговори.

Овен

Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. За Овните утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Динамичен и изключително зареден ден е петък. Като цяло доста разнообразен ден.

Телец

Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Наясно сте, че е необходимо още време и търпение. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Промяната на обстоятелствата ще наложи промяна на стратегията Ви и това ще внесе известни притеснения у Вас, но бързо ще ги преодолеете. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си.

Близнаци

Не забравяйте,че всичко трябва да е с мярка и да ви доставя удоволствие. Лесно може да се изпокарате на работното място. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Близнаците, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Случайна среща с непознат може доста да промени живота ви в близките дни. Опитайте да вникнете в това, което Вселената около вас се опитва да ви подскаже.

Рак

Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. Успехът на Раците през утрешния ден е сигурен за всички от знака, но на някои ще им струва много работа и огромно старание. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.

Лъв

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота Ви е крачка към Вашето благополучие. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Имате усещането, че животът ви е станал доста динамичен, ще се опитате да разчупите всичко като направите нещо ново - това е много мъдро решение.

Дева

Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Утре всичко тръгва по вода. Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Възникват противоречия, които в много случаи достигат до спорове и остри кавги, но въпреки словесните борби е видно, че ще намерите условия за разбирателство.

Везни

Помощта Ви ще бъде навременна. И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате.

Скорпион

Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не Ви спира – ще получите нужната подкрепа. Не бива да позволявате на повишеното си вътрешно напрежение да диктува начините и схемите, по които ще действате по професионалните и финансовите си задачи. Ще извлечете ползи от конкуренцията на работното място. В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. Подгответе се за упорит труд, ако искате от дългосрочните Ви планове да излезе нещо.

Стрелец

Трудолюбие, упоритост в постигането на целите и покровителството на влиятелна личност Ви позволяват през утрешния ден да си създадете стартова площадка за финансово издигане през следващата година. Утрешният ден ще ще се окаже изключително спокоен. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате всички откриващи се възможности. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Изпълнени сте с енергия, позволяваща Ви да свършите много задачи - не пропилявайте времето си напразно.

Козирог

Опитвате се да вменявате гледната си точка дори когато това не се изисква от Вас и именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия. Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. Заемете се с приятни неща, колкото и странно да изглежда това на околните. Става дума за бъдещето на нещо важно. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени.

Водолей

Изпълвате се с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Засилете защитните си сили със спорт и добра храна. Преживявате приятни мигове. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши.

Риби

Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. За да се възползвате максимално от позитивните влияния, работете в сътрудничество с хората около Вас – сами едва ли ще се справите. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек. Опитайте да бъдете малко по-концентрирани. Огледайте се за важните неща. Те са там, където трябва, само погледнете към тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари