Дневен хороскоп за 28 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

На 28 октомври една от зодиите ще трябва да вземе важно решение за себе си, друга ще получи потвърждение за своите съмнения

Какво да очакват останалите знаци на Зодиака вижте в дневния хороскоп за събота.

Овен

Оставете настрана всяка работа, ако чувствате, че не можете да се потопите в нея напълно. Няма да можете да разпределите вниманието си върху няколко неща едновременно.

Телец

Склонни сте да усложнявате ситуации и успявате блестящо. Но имате ли нужда от това и готови ли сте да понесете последиците?

Близнаци

Днес не се съгласявайте днес да направите нещо, което ще се опитат да ви наложат против волята ви. Нека отговорът ви да е дипломатичен.

Рак

През този ден подозренията ви по важен въпрос най-вероятно ще се потвърдят. Веднага щом това се случи, започнете да действате по съответния начин, не чакайте допълнителни доказателства.

Лъв

Днес може да се наложи да реагирате незабавно и да сте готови да помогнете, без да се замисляте нито за миг колко ще попречи това на вашите дела. Ще наваксате по-късно.

Дева

Днес балансът в настоящата ситуация може да се промени. Действайте внимателно, защото ще бъдете малко по-уязвими емоционално от обикновено.

Везни

Днес може случайно да откриете, че имате сериозна дарба за прозорливост. Използвайте я разумно и за дългосрочни цели.

Скорпион

Днес ви очаква голяма изненада. Ще бъдете този представител на Зодиака, когото Съдбата най-много ще подкрепя.

Стрелец

Днес е малко вероятно да прекарате дори няколко минути в мечтания. Не си поставяйте големи цели, другите ще го направят вместо вас.

Козирог

Ще бъде безполезно да спорите днес, най-доброто решение би било да отстъпите. Опитвайки се да защитите позицията си, вие само ще загубите време и ще изразходвате много ценна енергия.

Водолей

Отпуснете се и приемете света такъв, какъвто е. Всичко може да бъде десет пъти по-лошо. Ситуацията, в която се намирате никак не е лоша.

Риби

Днес ще трябва да вземете решение и е препоръчително да не отлагате този въпрос, защото няма кой да го вземе вместо вас. Мислете преди всичко за себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари