Дневен хороскоп за 28 октомври 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Неделя ще бъде труден ден поради напрежението, с което мнозина от вас ще трябва да се справят.

Денят вещае по-чести конфликти, спорове и дори прекъсване на отношения. Особено напрегнато ще бъде в семейните отношения на родените под знака на Козирог, Телец или Дева.

Битовите проблеми, които ще възникнат днес ще се нуждаят от много повече време за тяхното разрешаване.

Неделя обаче ще бъде благоприятен ден за пътуване както в страната, така и в чужбина. 

Овен

Романтичните отношения през този ден са спокойни. Благоприятно време за слагането на киселото зеле и за консервиране. По всяка вероятност имате доста непродължителни пътувания, в това число и по работа.

Овните, работещи в спортния и развлекателен бизнес или занимаващите се с продажбата на машини, механизми или автомобили имат добри доходи.

Телец

Днес ви очакват много приятни изненади и неочаквано познанство. Възможно е да осъществите тези мечти, които в последно време не са ви напускали.

Използвайте свободното си време за обмислянето на отдавна висящите дела.

Възможни са резки скокове – от неоправдано скъперничество до разточителство. Трябва правилно да разпределяте парите си.

Близнаци

Звездите ви препоръчват да не настоявате на своето мнение. Проявете далновидност и умението да намерите компромисно решение – това е единственият начин да избегнете скарването с любимия човек.

През втората половина на деня са възможни неприятности при общуването с роднини. Възможно е да ви се наложи да удържате баланса между интересите в личния и обществен живот.

Възрастните Близнаци трябва да проверят разчетите по всички дейности и покупки.

Рак

Препоръчва ви се да контролирате емоциите си, тъй като вашата страст може да изплаши любимия ви човек. Благоприятен ден за срещи, семейни празници и посрещане на гости.

По-добре е да прекарате този ден извън селището, на вилата и е благоприятна физическата активност.

Възможни са приятни изненади, подаръци, награди и възнаграждения.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против вас.

Лъвовете-студенти не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда.

Свойствената ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Дева

Прекомерната горделивост може да стане причина за разочарования и обиди. В семейните си отношения трябва да сдържате страстите, тъй като ситуацията може да излезе извън контрол.

Важното е да си отпочинете добре и да наберете сили за следващите дни. Денят е неблагоприятен за оформянето на документи и решаване на въпросите за наследство.

Везни

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се оградите срещу всякакъв род страсти и суета. Не трябва да пренебрегвате ежедневните си задължения.

През втората половина на деня е възможно да получите неприятно известие, което да ви принуди да измените плановете си за вечерта.

За вас е лесно да печелите пари със собствените си таланти, а не на деловото поприще.

Скорпион

Ден на любов и разкриване на творческия потенциал. Творческите личности, родени под този знак, са способни да доставят на любимите си хора голямо удоволствие.

Този ден е благоприятен за проявяването на милосърдие, помощ и лечение. Бъдете избирателни при общуването и се придържайте към здравословния начин на живот.

Денят е благоприятен за покупки и търговски операции.

Стрелец

Този ден пред вас се открива шанс да поправите грешки, допуснати в миналото. Но отново е възможно да възникнат проблеми в отношенията ви с околните. Това просто е вписано в характера ви.

Несъгласията може да бъдат по всеки повод, когато те са на противно мнение. Не е изключено от това да последва изясняване на отношенията.

Козирог

Не мислете, че смирението и подчиняването на собствените интереси на любимия човек са признак за вашата слабост и несъстоятелност. Използвайте всеки шанс за създаването на атмосфера на доверие и взаимопомощ в семейството.

Направете си малък семеен празник. Не се стискайте за благодарности и подаръци.

Водолей

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат, в семействата на Водолеите, до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява.

Енергичността и оптимизмът ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол.

Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Риби

Не трябва да посвещавате в своите тайни не съвсем надеждните хора, тъй като може да привлечете върху себе си вниманието на недоброжелателите. Постарайте се да се въздържате от резки думи и раздразнение.

Полезно е да преразгледате отношенията си със съседите. По-добре е да прекарате този ден на вилата, където винаги има нещо, с което да се захванете.

Не приемайте предложенията за леки доходи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари