Дневен хороскоп за 27 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти.

Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Опитайте да вникнете в това, което Вселената около вас се опитва да ви подскаже. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните ви преживявания. Седмицата носи успех на онези от вас, които са делови и амбициозни.

Овен

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Пренасяте проблемите от дома на работното място и обратно. В интимния живот емоциите са смесени. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Не търсете недостатъците, търсете предимствата, в каквато и ситуация да попаднете.

Телец

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Близнаци

Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Пътуванията ще дадат простор за ума и радост за душата Ви, а сигурно и сърцето Ви ще намери онова, от което се нуждае. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Не позволявайте да се възползват от щедростта и добрината ви. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи.

Рак

Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Очаква Ви финансова стабилизация и широк поглед върху бъдещето Ви. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Чакат ви доста срещи и разговори. Всъщност това дори ще ви радва. Все пак гледайте да свършите и някоя работа междувременно.Акцентът при вас ще бъде поставен върху работата и професионалното ви развитие.

Лъв

Дошло е времето за заслужено възнаграждение и повече грижи за себе си. Изгодите, които ще извлечете, значително ще улеснят бъдещето Ви (най-вече материалното им изражение). Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета ви. В петък, събота и неделя- новини, разяснителни разговори.

Дева

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Преживявате приятни мигове. Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Ще сте доста нервни и раздразнителни. Вечерта опитайте да си починете от всичко. Оттърсете се от всяка натоварваща ви емоция.

Везни

Вие сте с тенденции, подобни на тези при Везните. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще има неочаквани събития, които ща ви заредят с ентусиазъм и ща ви накарат да кроите планове за бъдещето. Не бързайте да казвате „да“. Звездите ви предсказват неочакван подарък или приятно известие.

Скорпион

Навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите - не го изпускайте. При някои от вас тази яснота може да доведе и до положителни промени в някаква област от живота, но не е задължително да стане така. Възможни са успехи, за които не сте си мечтали преди.

Стрелец

Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Козирог

Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Никакви неприятни изненади не Ви очакват - напротив, открива Ви се шанс за промяна. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Прекаленото харчене не е за предпочитане, но пък, ако се проявявате като много спестовни, не се чудете, че съдбата постоянно ви праща нови и нови разходи. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново.

Водолей

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. В понеделник и вторник- притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Риби

Утре общуването с хора, които мислят като Вас, ще бъде приятно и ще стимулира ума ви. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари