Дневен Хороскоп за 27 Октомври 2015

0
Близнаци и Риби не споделят важни планове, Раци и Козирози не спорят с близки
Близнаци и Риби не споделят важни планове, Раци и Козирози не спорят с близки

Овен

Във вторник се чувствате неуверени, като Скорпиони постепенно ще уреждате нещата, а и ще добивате по-голяма материална сигурност. Овните, които са имали здравословни проблеми, тръгват към подобряване и да полагат повече грижи за отдиха и укрепването си. После ще наваксате и с деловата активност. Не харчете безразборно, колкото и да сте сигурни в скорошни големи приходи.

Телец

Труден вторник, а вие усложнявате редица въпроси с непоследователността си. Доста Телци трябва да пътуват, за да уредят важни делови и лични неща, и да е внезапна командировката, да я подготвят колкото е възможно по-сериозно. В някои случаи зависите от твърде променлив шанс, ту печелите, ту губите, така че разумно преценете условията и не дразнете другите с прекомерни амбиции.

Близнаци

Този вторник вие, Деви и Лъвове трябва да се съобразявате повече с желания и планове на шефове, влиятелни хора. По дискретност сега Близнаците могат да се сравняват само с Риби и наистина не е редно да приказват каквото им дойде на езика. Едни прекалено рано оповестяват намеренията си, втори усложняват отношения с партньори и не е изключено да ги загубят. Не си вредете сами...

Рак

От понеделник укрепвате деловите си партньорства, наистина има спорове, които можете да пресечете овреме. Сега Раците като Козирозите трябва да внимават с домашните, ще им се да се повеселят, но купон не се получава. Вие имате работа, стабилизирате бизнес, чакат ви пътища и задачи, така че искате да останете по-дълго вкъщи, да оправите битови неща. Кажете ясно доводите.

Лъв

Във вторник ще внушавате и на Близнаци и Деви да се съобразяват повече с идеите и изискванията на влиятелни хора. Да, и при Лъвовете има известен риск от недооценяване, но след време нещата ще си дойдат по местата. За днес е важно да изпълните самостоятелно поръчките на шефовете, да докажете, че заслужавате тяхното доверие. Малко повишение и приход, но скоро ще растат.

Дева

Този вторник като Близнаци и Лъвове е добре да следвате указанията и идеите на шефове. Девите печелят от дисциплината си в работата, а им се ще да получат по-голяма самостоятелност. Ще стане, ала бавно – трябва да се доказвате пред клиенти, да убедите преките началници, че и те имат интерес от ваш проект. И колеги се мъчат да извлекат полза на ваш гръб, така че определете точно целта.

Везни

Приключвате задачи, започнати в края на миналата работна седмица и е време да се отдръпнете от „светската сцена”. Везните ще оставят колеги и познати да обсъждат колко много им върви. Имате късмет наистина, но той е в упорития труд, който хвърляте за изпълнение на сложните и спешните задачи, вместо да мрънкате колко ви тежи. Находчивостта ви пък харесва на клиенти и шефове...

Скорпион

Труден вторник, Овните ви подсказват лека полека да уреждате делата си. Скорпионите да действат предпазливо, в екипи има доста желаещи да ги изместят. Не са ви равни нито по умения, нито по организираност, ще трябва време, та шефовете да вземат окончателно решение. Вероятно ще ви натоварят с нови отговорности, но вие носите на работа, а и колеги и клиенти ви вярват.

Стрелец

Време е да се заемете с въпроси, за които нямахте сили в петък. Стрелците имат амбициозни идеи за изява и печалби, ще хвърлят всичката си енергия за реализацията. Ще се преуморите, може и да си навредите. Особено господата, които пренебрегват задължения към дома и близки, ще берат ядове. Дамите са по-гъвкави, но пак ще лъснат дадените и забравени обещания, това не е добре.

Козирог

Във вторник като Раци се пазете от спорове с близки, неразбирателствата бързо се задълбочават. Пък и защо са ви, преценили сте кой колко струва, не ви трябват използвачи и лицемери. Група Козирози са преглътнали старите разочарования и щети, сега имат по-други възможности за изява и печалби и леко дръпват напред. Много полезни са ви умения от хоби, някогашна дейност.

Водолей

Труден вторник, вероятно трябва да се наемете и със задължения на колеги, познати и близки, като че ли вашите не ви стигат... Водолеите действат по съвест, а хитреците да не си правят сметка цял живот да лежат на гърба им. Скоро ще преориентирате стратегията си и ще стесните кръга на партньорите. Стремите се към печалби, а искате и време за усвояване на повече нови знания.

Риби

Във вторник вие и Близнаци не сте склонни да говорите за проблеми и планове, а и за делови начинания още не е време. Днес Рибите имат променлив късмет, но като че ли забелязват само успеха си. Работете старателно и с перспектива, иначе лесно ще загубите новите си позиции. Някои са много загрижени за неща на близки и приятели, чужда работа не могат да свършат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари