Дневен Хороскоп за 24 Септември 2015

0
Телци и Раци да работят спокойно, Деви и Риби май се разминават
Телци и Раци да работят спокойно, Деви и Риби май се разминават

Овен

Този четвъртък вие и Риби имате трудни задачи, трябва да упорствате много до успешен финал. Ала някои Овни пилеят време в нереалистични планове, тичат насам-натам, занимават се с чужди проблеми. Нито другите, нито вие ще извлечете голяма полза от това. Част от знака следва да си дадат ясна сметка какво могат в работата, не всеки проект ще бъде добър избор за тях и екипа им.

Телец

В четвъртък вие и Раци трябва да поддържате по-спокойно темпо в работата, няма да се месите в проблеми на колеги, познати и роднини. При Телците влиянията се задържат и в близките дни. Не одобрявате редица планове на околните, не им давайте непоискани съвети, макар че сигурно имате верен поглед върху нещата. Не е време за преместване, пътища, а и светски изяви.

Близнаци

Хубав четвъртък, независимо дали действате сами или в екип. Близнаците като Лъвове се стремят към лична изява, може да се запознаят с интересен човек, от когото да научат много професионални тайни. Ще действате чудесно в тандем, но и епизодичното сътрудничество е от голяма полза. Други получават подкрепа от нов шеф и идва ред да покажат на колеги и клиенти какво могат.

Рак

В четвъртък като Телци трябва да успокоите малко деловите амбиции и темпото в работата, на път спазвайте стриктно правилата за движение. Раците да уреждат внимателно финансови задължения, проблем може да възникне и между близки хора. В някои случаи причината е у вас, все сте недоволни от направеното, приноса на другите. Умеете много, но и подготовката е важна.

Лъв

Този четвъртък сте настроени по-критично към работата и екипа си, ала промени не бива да се правят с един замах. Преценете внимателно какво от досегашната дейност да запазите и развиете, какви нови елементи да въведете. Лъвовете са добри стратези, ще заразят с оптимизма и енергията си за дела и другите. Като Близнаците навлизате в нова сфера на изява, ще печелите добре.

Дева

Ако в четвъртък внушавате на Риби да се държат на втори план, надали ще слушат. Девите разчитат на силна подкрепа от страна на влиятелни познати и близки, но трябва да се съобразяват и с техни желания. Ще балансирате добре, важно ви е да стабилизирате финанси, служебно положение. Пък и много се стараете в работата. Някои са влюбени и това също ги мобилизира за успехи...

Везни

Труден четвъртък и особено ако сега започвате дейност по нови задачи. Група Везни са амбициозни и дори работите им да вървят нормално, току преживяват критичните бележки към начинания, отделни изяви. Е, чак пък толкова... Упорствайте по делата тихо и кротко, след време нещата ще се подредят добре за вас, вероятно близки дами ще подскажат умели ходове. Дотогава - скромно.

Скорпион

В четвъртък и да работите в екип, и да действате самостоятелно, следва да бъдете наистина много внимателни в нещата, които правите. Скорпионите имат явни, а и скрити критици, възможно е завистници да им скроят някой номер. Ако сте свършили задълженията си както трябва, няма от какво да се боите и въпреки това с такт избягвайте споровете, не бива да пилеете енергия.

Стрелец

Този четвъртък сте настроени по-критично към околните, но май е по-разумно да действате съвместно, да си помагате при изпълнение на най-тежките задачи. Част от Стрелците да избягват празните приказки с колеги, изглежда забавно, но може да тръгнат клюки, интрига. Вашите задачи са куп, в началото ви се виждат лесни, ако не подходите сериозно, не оставате доволни от свършеното.

Козирог

За четвъртък се очертават много служебни и домашни задачи. Козирозите хич да не разчитат на съдействие по линия на близки, някои не вярват в проектите им, други пък се нуждаят от помощ за своите дела. Ще се справите с проблема, никога не ви липсва упоритост и енергия за работа, ала нещата стават бавно. Не се притеснявайте за чужди забравени обещания, но и не се надценявайте...

Водолей

В четвъртък и вие трябва да бъдете по-търпеливи за реализация на деловите си планове, вероятно е някои от партньорите ви да имат проблеми и да бавят изпълнението на свои обещания. Водолеите са припрени, искат да изпреварят времето, но така ще си докарат критики, авантюризмът носи неоправдан риск. Изчакайте, следвайте рутинните си задължения, печалбите ви засега са добри.

Риби

От вчера задачите ви се усложняват и се натрупват, като Овните следва да упорствате повече. Група Риби няма да се вслушват в съвет на Деви да не се изтъкват много напред в екипа. Ако сте на финала на успешни изяви, усилията ви естествено ще бъдат оценени, а спечеленото ясно показва: усъвършенствате се професионално. Възможно е израстване, получавате куп интересни оферти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари