Дневен Хороскоп за 14 Септември 2015

0
Скорпиони и Риби да не се изясняват, мнозина се връщат към стари проблеми
Скорпиони и Риби да не се изясняват, мнозина се връщат към стари проблеми

Овен

Започва нова делова седмица, а вие се връщате към стари задачи и идеи за изява и печалби. За момента има известни неясноти, но Овните ще си дадат кратък срок за справяне с тези проблеми – проучване, търсене на покровители и услуги, нещата ще стават все по-лесни и лесни. А и вие набирате енергия и опит, така че ще има от какво да бъдете доволни. Уважението към вас расте.

Телец

В понеделник сте настроени критично към усилията на околните, обаче е по-добре да заобикаляте поводите за спорове с колеги и близки. Иначе делата ще се усложнят, може да се ощетите. Телците реагират емоционално на чужди думи, а е по-важно личните им задължения да са изпълнени, да контролират финансите си, ще имат и нови делови шансове. Някои уреждат домашни неща.

Близнаци

Все още сте подвластни на влияния от предишните дни, вероятно приключвате изостанали задачи, пренебрегнати задължения. Някои Близнаци упорито са гонили висок пост, сега ще видят нещата от горчивата, а не от сладката страна на славата. Бъдете много предпазливи и в пряката си работа, и в общуването, може би трябва да понамалите претенциите си към близките, и те имат кусури.

Рак

Напрегнат понеделник, очертават се доста задачи, а и някакви предложения за нова дейност. Раците ще искат да уловят всички шансове, но е важно точно да преценяват плюсовете и минусите им, припряността крие риск от несполуки, разочарования. Ако сте си направили вече план за изява, обстоятелствата ще ви накарат да внасяте промени, дали са удачни? Добре, че половинката е с вас.

Лъв

Връщате се към проблеми от сряда, но това крие риск от усложняване на отношения с партньори, съюзници, близки. Лъвовете да се съсредоточат в нещата, които смятат за важни, може да са и по-рутинни, но като ги свършат – откриват поле за нови проекти Не се влияете от околните, грижите се за самоусъвършенстването си, а е хубаво да си помагате с контакти, идеи, услуги.

Дева

В понеделник планирайте внимателно задачите си за седмицата, пред редица идеи има доста пречки. Хубавото е, че Девите могат да разчитат на разбиране и подкрепа от най-близки, с тяхна помощ сигурно ще удвоят успех и печалби. За някои от знака е уместно да не демонстрират големите си амбиции, а тихо и кротко да напредват по идеите си. Подбирате точен момент за всяко действие.

Везни

Ситуацията в деловата сфера не ви е твърде ясна и това прави понеделника по-изнервящ. Вероятни са спорове, макар че се мъчите да угаждате на шефове, колеги и клиенти. Везните да действат по-уверено, резултатите от усилията им и във финансов план ще бъдат добри. Някои взимат важен изпит, втори почват нова работа, трети уреждат умело отдавнашни семейни и домашни проблеми.

Скорпион

За понеделник вие и Стрелци имате много задачи, няма да пилеете време за обяснения, укори към колеги. Скорпионите като Рибите трябва да се държат скромно и тактично, не е време за спорове. Усилията ви обаче затвърждават впечатлението за коректност и висок професионализъм, идеите ви се приемат все по-добре. Скоро нещата ще се обърнат във ваша полза, печалбите растат.

Стрелец

В началото на седмицата Скорпиони ви подтъкват да си вършите работата, макар че задачите ви са доста и вероятно някои колеги лежат на ваш гръб. Не е време за изясняване, а и група Стрелци са прекалено претенциозни, не се задоволяват с постигнатото дори когато резултатите са добри. Други пилеят часове в път и приказки, после трябва да наваксват, сами усложняват делата.

Козирог

И днес, и в следващите дни трябва да уреждате много внимателно финансови и професионални неща. Навярно Козирозите са прецизни в своята работа, ще го изискват и от близки, познати и колеги. Ако се налага да кажете забележки, ще се съобразявате с конкретния случай – в едни може да бъдете по-резки, в други трябва тактично да промените нещата. Умеете и двете, а резултатите са добри.

Водолей

Труден понеделник, пречките в работата са много, а напрежението се отразява и на отношенията с околните. Водолеите да не ги корят за всичко тях, те също трябва да бъдат по-внимателни в работата, а и по-самовзискателни. Някои крепят партньорства, които вече са се изчерпали, други не отделят достатъчно време за близки. Променете този модел, ако пазарувате, да е нещо по-евтино...

Риби

Вие и Скорпиони не трябва да започвате седмицата със спорове, макар че бързате да изясните важни делови въпроси. Късметът на Рибите сега е твърде непостоянен и така, както са доволни от делата и печалбите си, може да се окажат с куп проблеми. Бъдете подчертано пестеливи, има риск от щети, често се колебаете как да уредите задължения. Близки могат да помогнат със съвети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари