Дневен Хороскоп за 23 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 23 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 23 Февруари 2015

Овен

Доста динамичен ден ви очаква днес, но пък ще се чувствате полезни и удовлетворени. Не се разпилявайте с хиляди неща, най-напред се заловете с кореспонденцията си.

Телец

Може на моменти да се чувствате малко претоварени от задачи, а едва началото на седмицата. Не поемайте върху себе си всички отговорности, оставете на другите да поемат своя дял.

Близнаци

Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Рак

Днес е ден за вглеждане в околните. Добре е и да свършите някоя работа, все пак. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че само вие сте прави, изслушайте и чуждото мнение.

Лъв

Чудесен ден за планиране и подготовка на целия следващ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.

Дева

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате от ден на ден. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.

Везни

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.

Скорпион

Днес може да чувствате прекалено ясно агресивното поведение на околните. Не се противопоставяйте открито и не разгласявайте намеренията си. Днес трябва да останете в сянка.

Стрелец

Може на моменти да се чувствате малко претоварени от задачи, а едва началото на седмицата. Не поемайте върху себе си всички отговорности, оставете на другите да поемат своя дял.

Козирог

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано - така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Водолей

Не може да се Ще успеете да съчетаете приятното с полезното в роднинска среда. Не си забравяйте доброто настроение, защото сте душата на компанията и ще е жалко днес душата да е в почивка.

Риби

Доста динамичен е днешният ден. Единствената опасност е, че може да пропуснете нещо важно измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си разсеяност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари