Дневен Хороскоп за 23 Февруари 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Този вторник като Стрелците трябва да избягвате да поемате твърде много задачи, а ако няма как да отложите по-тежка работа – търсете сътрудници. Някои Овни често се увличат по интересни проекти и партньорства, сега да бъдат по-големи реалисти, трудът трябва да им носи добри доходи. От друга страна, за редица изяви следва да се готвите по-сериозно, да усвоявате знания.

Телец

Днес като Козирозите внимавайте за изпълнение на деловите си задачи, даже да е по-бавно, няма да навреди, натъквате се и на пречки. Едни Телци кроят нови планове, но успехът няма да дойде толкова скоро, колкото им се ще, до вечерта ще има все нещо за доуточняване, изпипване, преправяне. Втори получават покана да се включат в стар екип, може да е на по-горна позиция.

Близнаци

От вторник заработвате за по-силни позиции в деловата сфера и печалби. В четвъртък част от Близнаците ще могат да отчетат постигнатото, няма да е малко. Ако сте решили да вложите и свои средства и идеи, резултатът ще е още по-добър. Но и пречки ще има, и то неочаквани за вас. С решителност и упоритост ще ги преборите, а началниците оценяват приноса ви за целия екип.

Рак

Хубав вторник за изяви и печалби и по-вероятно мнозина ще искат да действат по самостоятелни проекти. Е, Раците и в екип ще се откроят, но няма да се натоварват с толкова много отговорности и задачи. Ако се занимавате със свой бизнес, помислете повече за рекламата, в нея е залогът за по-голям успех. Ала не пренебрегвайте отдиха, режим на работа и почивка е безценен за здравето...

Лъв

Спорен вторник, ако все пак се придържате към рутинните си делови задачи. На доста Лъвове им се иска да блеснат с нови идеи и изяви, ала това сега ще им навлече много критики. Не са изключени грешки от припряност или слаба организация, така че действайте по-спокойно, ако е нужно – направете малки отстъпки пред опоненти, съперници. Шефовете са наясно с ваши способности.

Дева

Сега се връщате към теми опреди 6-7 дни и трябва да огледате партньорствата си. Доста Деви не са в силна делова позиция, но пък преценяват условията най-реалистично и ще се възползват максимално от малките шансове. Някои от знака привличат колеги, които също нямат кой знае какво влияние, обаче си разпределят задачи точно, действат качествено и в срок, така че ще ги отличат.

Везни

Днес и утре се дръжте на заден план в деловата сфера, понякога е по-добре да напредвате по-бавно в йерархията... Везните са си направили амбициозна програма, но разчитат на покровителство, сега е време да доказват и уменията си, и лоялността към своите закрилници. Дано сте преценили за какъв пост сте, не е важно само да ви издигат, нито да се обвържете с някого заради имота му.

Скорпион

Вторник носи добри условия за изява и печалби и за вас, но вероятно трябва да се включите в нови екипи. Скорпионите внимателно да преценяват с кого биха работили добре, кой само си приказва и не зачита професионалните принципи и изисквания. С недисциплинирани хора няма да намерите общ език, нито с интриганти. Ако ви е нужна подкрепа, шефове са насреща, харесват идеите ви.

Стрелец

Във вторник вие и Овни трябва да се пазите от претоварване и преумора. Част от Стрелците имат добри идеи, но преди да ги задействат – да проучат по-подробно условията, да се огледат за подходящи сътрудници. Попаднете ли на завистници и интриганти, каквито и усилия да полагате, резултатът няма да е подобаващ. Други да си търсят спонсори или по-широка обществена подкрепа.

Козирог

Във вторник като Телци трябва да се съсредоточите в задачите си, много са, а възникват и пречки. По-натовареност Козирозите могат да си съперничат само с Водолеи. Ако се чувствате притиснати от обстоятелства и хора, ще дадете ясен отпор, не обичате да ви командват и придирят. Но с клюките в екипа няма да си губите време, шефовете ви подкрепят и работата за момента е по-важна...

Водолей

Във вторник изпипвате и най-дребните детайли в работата си, това утежнява нещата като при Козирозите. Водолеите няма да се отказват от идеи, които сега се натъкват на съпротивата на някои колеги. След време ще сте по-добре подготвени, а и ще изберете по-подходящ момент, партньори. Ако усетите, че някой нарочно ви спъва, премълчете, кой каквото прави – на себе си го прави...

Риби

Днес и утре подхождате доста философски към проблемите, а те са доста. Група Риби упорстват много в работата си, но е трудно веднага да се каже дали ще излязат победители в някакви състезания. Все пак вътрешно сте спокойни, труд нахалост няма, рано или късно шефове и клиенти ще оценят коректността и професионализма ви, после ще можете да разгърнете и новаторските си идеи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари