Дневен хороскоп за 22 септември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Ден на важни решения и промени с разум, и на загуби причинени от прибързаност, самонадеяност и вироглавство

Утре ще бъдете под влиянието на много силни вибрации и емоции, които ще ви накарат да излезете пък било то и за миг от черупката си и от комфорта си. Това е ден за пренаредба на ваши планове, цели и най-вече отношения. Много задачи или преживявания ще възникнат около деца или млади хора. Разумните действия на жени ще предпазят семейства и всякакъв вид отношения от по-големи проблеми или усложнения.

Любовният ви живот днес може да разцъфне или да загине завинаги. Ден на важни решения и промени с разум, и на загуби причинени от прибързаност, самонадеяност и вироглавство.

Всеки ще получи това, към което се стреми, или което е предизвикал със собствените си действия и решения. Планове свързани с пътуване или пътувания свързани с някаква определена цел ще се развият добре, стига да не предизвикате с поведението си някакви инциденти.

Овен

Пълната свобода на действие днес не е възможна. Вдъхновяващите идеи ще трябва да бъдат коригирани в съответствие с реалните условия, в които се намирате в момента.

Здравият разум на партньор в живота ще балансира идеално вашите авантюристични планове. В нова компания или на непозната територия се дръжте предпазливо и сдържано: например не нарушавайте правилата и законите, приети в чужда държава.

Телец

Днес няма да ви навреди да смените обстановката с по-спокойна и екзотична, както и да водите по-активен начин на живот. Жаждата за приключения обаче не трябва да надделява над инстинкта за самосъхранение и изискванията на здравия разум. Изборът между приключение и безопасност е най-добре да се направи в полза на последното. Грубото нарушение на режима може да доведе до познати заболявания и загуба на професионална форма.

Близнаци

Вчерашните спорове с брачен партньор днес не са решаващи. Денят е подходящ за съвместна почивка в битов стил. В зависимост от вкусовете, това може да бъде обикновен поход, барбекю или начало на околосветска обиколка. Може би смисълът на комбинирането на вашите интереси ще бъде обучение или образователни дейности. В тези дни можете да назначите годеж или официална регистрация на отношения.

Рак

Приемете липсата на пълна независимост. Почивката днес ще трябва да се комбинира с изпълнението на някои задължения (например със семейни грижи, готвене, медицински процедури). Може да сте този, който ще трябва да се грижи за вашия домашен любимец. Направете план за действие предварително, но бъдете готови да го промените по всяко време.

Лъв

Денят е благоприятен за празници и забавления, но не благоприятства прекалената свобода и разпуснатост. Парти, среща, приятелска среща днес е по-добре да организирате на познато място, което се радва на отлична репутация. Не отказвайте да станете организатор на такова събитие: може да ви хареса. По въпросите на сърцето традиционният стил на ухажване ще бъде подходящ. Трябва да се следи поведението на детето.

Дева

Сигурността на вашите притежания днес означава повече от изискан стил и допълнителен комфорт. Вашият дом е вашият замък, не забравяйте това. Стари порутени помещения може да се нуждаят от ремонт. Отдайте почит на семейните традиции. Грижете се за родителите си, особено за възрастните хора. Това е подходящ момент да поканите на гости стари семейни приятели (например съседи от провинцията).

Везни

Успехът на всяка цена не е за вас днес. Желанието ви да се откроите от тълпата и да демонстрирате таланта си пред света е заглушено от навика на сдържаност, скромност и разумна оценка на вашите възможности. Най-вероятно ще предпочетете класиката пред модерността, скоростта - надеждността, а количеството - качеството. Въпреки общителността, ще бъдете придирчиви в контактите и няма да се обграждате с непознати подозрителни хора.

Скорпион

Днес умението да планирате разходи няма да ви навреди (особено ако имате скромен бюджет). Лекомисленото отношение към парите и времето не е добре дошло, но лишаването от всичко наведнъж също е неразумно. Преди да посетите пазар или мол, направете приблизителен план за пазаруване. В този ден ще бъде полезна еднодневна диета, но не се препоръчва напълно да се изоставят протеиновите храни.

Стрелец

Днес самодисциплината е също толкова важна, колкото и креативността и оригиналните идеи. Откажете се от излишествата и ненужните капризи, тогава ще имате повече време и пари за изпълнение на основната идея. Търсенето на нови запознанства и оригинални забавления най-вероятно ще завърши напразно. Но компанията на стар приятел ще ви се отрази благотворно (особено ако е по-възрастен и по-опитен от вас).

Козирог

Днес не е най-добрият ден за среща. Спонтанни или твърде шумни събития могат да ви накарат да протестирате вътрешно. Самотните спомени или плановете, направени в мълчание, може да са по-привлекателни за вас от многолюдните компании. Не си отказвайте удоволствието да останете насаме с тайните си мисли, но не забравяйте, че те могат да предизвикат неприятно чувство на самота.

Водолей

Всичко, което искате да кажете на приятелите си, кажете днес. Вечерта приятното неформално общуване ще трябва да бъде ограничено и може да съжалявате за мълчанието си. Денят е подходящ за сериозни разговори на социални, политически, научни, философски теми. Струва си да укрепите отношенията с най-честните, надеждни хора, които познавате от дълго време. Случайните фигури във вашата компания, напротив, ще бъдат излишни.

Риби

Днес съмнението е фатално. Ако сте решили нещо, не отлагайте изпълнението на замислената програма. Не си поставяйте твърде далечни и трудни цели, действайте според обстоятелствата. Отношенията с родителите ще бъдат по-гладки и по-равномерни, ако уважавате техните убеждения, простите им за консерватизма и старомодността. Вместо това се възползвайте от техния житейски опит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари