Дневен Хороскоп за 22 и 23 Август 2015

0
Везни и Стрелци гледат домашни неща, Деви и Риби се опират на близки
Везни и Стрелци гледат домашни неща, Деви и Риби се опират на близки

Овен

В събота и неделя вие и Риби намирате много помощници и за лични, и за служебни въпроси. Овните, които мечтаят да срещнат любовта, ще имат късмет за интересни запознанства. Други ще се видят с приятели, които са подкрепяли или които сега могат да направят нещо за изпълнение на желанията им. Нещата се подреждат бавно, но вие сте сигурни, че ще стават.

Телец

Трудни дни, мнозина имат да решават делови и домашни проблеми. Някои Телци като че ли се изолират от роднини и познати, струва им се, че усилията им не са оценени подобаващо. Втори пък виждат, че колкото и да са обичани, близките им няма как да свършат тяхната работа, май става дума за уреждане на служебни, финансови, правни въпроси. Не се поддавайте на емоциите си.

Близнаци

Влиянията от петък се засилват и през следващата седмица можете да привлечете нови партньори за изпълнение на проектите си. Скорпиони ви съветват да бъдете по-отстъпчиви, но едва ли ще слушате. Близнаците да не подценяват съперници и опоненти, може да им направят номер. В любовта ви върви, срещате човек, с когото взаимно ще се вдъхновявате за изява, печалби.

Рак

Все още сте подвластни на влияния от сряда, залагайте повече на сътрудничество с роднини. Едни Раци имат голям късмет да се срещат с хора, които бързо разбират и харесват идеите им, включват се с хъс в реализацията. Втори са имали проблеми с интимния партньор, идва край на грижи и тревоги, нещата се нареждат според желаното. Работа, свързана с общуване, върви ОК.

Лъв

Хубав уикенд, макар че имате и доста задачи, а най-близките искат повече внимание. Лъвовете ще планират грижливо нещата, така че никой няма да се чувства пренебрегнат. В редица ситуации правите и невъзможното, за да подкрепите познати в затруднение. В деловата сфера колеги и клиенти неведнъж са се уверявали, че защитавате с дела професионалния си имидж.

Дева

От петък се натъквате на разни проблеми, близки ви помагат с каквото могат, а и с хора извън кръга си ще си правите взаимни услуги. По това Девите много си приличат с Риби, само да не се увличат по примамливи оферти за по-бързи доходи. Начинанията ви вървят прилично, посветете време на близките. А ако сега търсите половинка, ще попаднете на подходящ човек и ще ви е добре...

Везни

Днес и утре вие и Стрелци следва да дадете предимство на домашни и лични неща. Не че Везните ще пренебрегнат служебните, там са много стриктни и никой не може да се оправдава с тяхна мърлявщина, закъснения. Важно е, че безукорният имидж ви дава предимство пред всички съперници за повишение. В любовта се радвате на разбиране, подкрепа, поглезете партньора, близките.

Скорпион

В събота и неделя тихо и кротко упорствате по плана си Близнаци обаче не слушат съвета ви да правят някои компромиси. Сега Скорпионите не бързат с начинания, макар че май ще идват и такива оферти. По-нататък ще имате по-добри условия, ще привлечете подходящи партньори. Анализирайте мотивите на околните, ще си спестите куп разочарования от техни грешки, а и номера...

Стрелец

Тази събота и неделя по примера на Везни ще отделяте много време за общуване с домашни, роднини, приятели. Стрелците имат куп делови и финансови грижи, сериозно са се заели да се преборят с тях и навярно ще намерят най-находчиво решение. Хубаво, че привличате и околни в свои начинания, и те се тревожат. Още по-хубаво, че разчитате на предан любим.

Козирог

Днес и утре нещата ви тръгват добре, вероятна е оферта за по-печеливши изяви, перспективен екип. Козирозите обаче са решили да сложат ударението на отдих и общуване с близки. С приятели ще се повеселите, а ще се допитате и за мнението им по въпроси, с които ще се заемете наскоро. Ще помогнат и елегантно и ефективно. В любовта сте щастливи, а май забравяте да го кажете.

Водолей

Този уикенд ще ви кара да промените и планове за работа и отдих. Водолеите хвърлят много старание за изявата си, ала резултатът е далече от очакваното. Очевидно ви е нужна нова стратегия, мислете как ще действате, ако искате – заемете се с усвояване на още знания, умения. Приятели ще ви съдействат с каквото могат. А близките не корете, те съчувстват, но не могат да помогнат.

Риби

В събота и неделя вие и Деви бавно, но сигурно ще уреждате делата си със съдействие на по-близки. Рибите обаче ще се поучат и от Овни, които бързо се сприятеляват с хората, когато попаднат в едно и също затруднение. Не сте подготвили стриктно някои неща, но с повече обиколки и пари ще уредите всичко навреме или чрез приятели. Запомнете урока, дните са за забавления...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари