Дневен хороскоп за 21 декември 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Градивното и перспективно начало във вас ще се изяви и ще постигнете забележителен напредък в работата си. Отнесени от вихъра, за да се съберете в себе си. Отделете част от него на физическите и друга част на духовните си необходимости. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно.

Овен

Новите контакти ще са дълготрайни и полезни. Имате възможност да разширите кръга на своите делови познати, да се срещнете с нови хора и да подновите стари познанства. Желателно е да спазите одобрените срокове, но още по-желателно е да свършите работата си качествено, така че проявете старание и концентрация. Не се претоварвайте при спорт и физическа активност. Не се лишавайте от нищо.

Телец

Трудности могат да променят изцяло плановете ви до обед.След обед се постарайте, дори и с цената на повече усилия да отхвърлите работата си. Бъдете по-премерени в думите си, особено ако обвинявате някого. При някои Телци ще е по-напрегнато, защото са твърде зависими от куп външни фактори, или от един, който действа изразително. Ще имате удовлетворението, което очаквате и това ще ви вдъхне увереност да не се отказвате от намеренията си и за в бъдеще. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си.

Близнаци

Ще усещате в себе си пламъчето на приключенията, което ще Ви кара да търсите нови знания и хоризонти. Всяка самостоятелна работа ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа.В материално отношение успехът ще бъде с вас. Идеите ви може да изглеждат странни и необичайни, но са приложими. Обаче моментът не е подходящ за бизнес – ако имате такива дела, разчитайте на сигурното и не рискувайте излишно. Обърнете внимание и на създалата се на работното ви място ситуация.

Рак

Работният ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. През четвъртък няма да е добре да подписвате договори или да водите важни преговори. Подходящо време за обучение и за пътувания, може и по-далечни, ако това наистина ви касае. Характеристиката на периода, през който преминавате, е благоприятна като етап, но отделните часове имат специфичен отенък и са детерминирани според дневното влияние, което за утрешния ден определя сблъсъци с противници. Изпълнени сте с енергия и амбициозни проекти.

Лъв

Утрешният ден ще носи напрегнат характер. Запазете спокойствие и ориентирайте вниманието към любимите си занимания. Някой ще ви занимае с грижите си. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си, отпуснете се. Утрешния ден ярко подчертава проблемите с делови партньори или тези в семейните взаимоотношения.

Дева

Отношенията с колегите ще са много спокойни.Ще се радвате на подкрепата им и навременна намеса що се отнася до елиминиране на конкурентите ви. Не се притеснявайте, защото сте в състояние да се справите успешно с тях. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Отношенията ви с приятелите е възможно да се развият поради възможност от ваша страна да вникнете в проблемите им. Постарайте се да не допускате финансови загуби.

Везни

Внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации и неразбирателства в партньорските ви взаимоотношения – както в личните, така и в бизнеса. С начинанията си ще дадете заявка за успех на всяка цена. През четвъртък ще се чувствате добре. Не избързвайте нито в думите, нито в действията си. Ще се освободите от гнетящите ви мисли и ще заживеете по-ведро и спокойно.

Скорпион

Покоят в душата Ви зависи от мислите, които имате. Съзидателната ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Първоначално може да се удивите на самите себе си, но приложимият вариант е да запишете подробно идеята си. Оставете да ви водят добрите намерения и желанието да направите всичко по най-добрия начин, тогава ще привличате именно такива партньори. Споделете с близките си и се вслушайте в мнението им, което ще е достатъчно обективно.

Стрелец

Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Стремете се да се държите спокойно и да се владеете. Толкова практично-мистична-шарена четвъртък ви се е паднала. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Утрешният ден е подходящ за приключване на дела, които до вчера ви изглеждаха невъзможни.

Козирог

Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. През четвъртък може да общувате повече с околните, да се движите и да пътувате наблизо. Добре ще ви се отразява спортът и ако ви е интересно – заниманията с изкуство под каквато форма ви привлича. През четвъртък няма да е добре да се занимавате с бизнес и да разрешавате финансови въпроси.Ще проявявате по-висока чувствителност – не реагирайте емоционално. През четвъртък може да сте затрупани с работа и да ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Нестандартният подход към служебните ви задачи ви няма да ви е донесе полза.

Водолей

Опитвайте се да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Ще възникнат спорове с близки или приятели, които ще нарастнат до кавги при малка част от вас. Стремите се да поставите ново начало. Популярността ви и успехите зависят от умението ви да взимате бързи решения и да прилагате нестандартни идеи. Ако обстоятелствата позволяват отложете за по-добро време намеренията си за нови начинания и решаването на важни въпроси.

Риби

Вие се радвате и наслаждавате на живота, когато около вас всичко е спокойно. Ярко динамичен ден, през който Рибите ще работят усилено за постигане на целите си и ще надделеят неизгодните външни обстоятелства.Нямате право да влизате в кавги!Впрочем, никой не ви го забранява, но ползата от такива ще е нулева, за сметка на нарастващите вреди.Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Поне обяснете честно постъпката си, за да ви е чиста съвестта. Не е изключено да ви се наложи да убедите някого в правотата си по определен въпрос и от това да зависи нещо важно в делови план.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари