Дневен хороскоп за 2 септември 2023

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Овен

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. В събота може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Телец

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Не прекалявайте с похапването. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Близнаци

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Общуването с твърде много хора отнема доста от времето ви, пречи Ви на работата и забавя постигането на поставените цели. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Утре имате куп неща за вършене. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Събота ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през утрешния ден. Част от плановете Ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали.Въпреки това не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. Утре нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. С малко пари можете да постигнете много. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Не е разумно да вземате пари в заем. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Със силен шанс за намиране на работа разполагат безработните. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Объркани сте емоционално. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Козирог

Събота ще внесе известно вълнение сред Козирозите. Ако имате някакви любовни недоразумения утре ще успеете да ги изясните. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Не е разумно да вземате пари в заем. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Водолей

Събота ще е доста успешнен ден за представителите на Водолей. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Поставете началото на нова работа.Помислете и за осъществяването на отдавна обмислен проект, които бавите без причина. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.

Риби

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари