Дневен Хороскоп за 19 Октомври 2015

0
Овни и Везни с добри сътрудници, Близнаци и Деви търсят информация
Овни и Везни с добри сътрудници, Близнаци и Деви търсят информация

Овен

В понеделник вие и Везни е най-добре да търсите равностойни партньори за осъществяване на деловите си планове, трудностите не са малко. Група Овни са склонни да прибързват, струва им се, че е момент да разчистят стари сметки с конкуренти, опоненти. Не отклонявайте вниманието си от работата, и дребни грешки провалят добри проекти. Не подлагайте приходи и имидж под въпрос.

Телец

Трудно влизате в делова форма, а задачите са много, някои и спешни. Част от Телците доста ще се дразнят, ако колеги и познати разчитат по-осезателно на помощта им, може и да им напомнят да си гледат по-съвестно работата. Споко, не е време да припомняте стари спорове и даже е препоръчително да направите стъпка за помирение, но ще смирите ли гордостта си. Не се месете на другите.

Близнаци

Този понеделник може да ви прати на път или да ви накара да ровите из доста информация. По това Близнаците си приличат с Деви сега, ще привлекат и Везни. Проучвайте внимателно финансови неща, кандидатури за партньорства. Там са поводите за бъдещи спорове, а при правилен избор съюзите ви ще носят и печалби, и слава. Някои от знака обаче пилеят време, а и шансове в работата.

Рак

Понеделник идва с куп спешни задачи в работата и вкъщи, вслушвайте се в интуицията си и няма да сгрешите при вземане на решения. Група Раци се оправят много елегантно със задълженията си, доста бдителни са и няма да допуснат грешки, които да ги изложат пред шефове и клиенти. Усилията ви ще бъдат успешни, печалбите надхвърлят очакваното, има и шанс да се издигнете.

Лъв

Уж започва нова седмица, а вие сте под влияние от миналите дни – в работата възникват пречки, вглеждате се във всяка дреболия. Лъвовете имат основание да бъдат толкова бдителни, но сега е важно и да се нагърбят с посредническа роля. В екипа всеки тегли чергата към себе си, те трябва да обединят усилията, да предложат идеи, от които всички имат интерес и ще работят без подканяне.

Дева

В понеделник като Близнаците тръгвате на път или търсите информация и условия за уреждане на делови въпроси. Ще ви последват и Везни. Девите имат верен нюх за нови партньорства, влиятелни хора ще подкрепят идеите им, може да спонсорират по-амбициозните им проекти. Работите упорито и трупате дивиденти от скромното си поведение, успехът ви се оказва завиден.

Везни

Този понеделник вие и Овни е редно да търсите умели и предани сътрудници за делата си. Близнаци и Деви пък ви подтикват да проучвате по-сериозно условията за начинания. Някои Везни са доста обидчиви, но не е време да обръщат внимание на разни подмятания, нито да връщат топката. Колкото по-принципни и старателни сте, толкова по-добре за работата, а и за кариерата ви.

Скорпион

От самото начало на седмицата ви се ще да ускорите деловото темпо, а и да предизвикате промени в работата на екипа. Ще стане, Скорпионите имат добър шанс сега и ще изяснят професионални въпроси, по които отдавна си блъскат главата. Отваря ви се поле за разширяване на дейността, печалбите ще бъдат повече. С изпълнение на старите планове и мечти се раждат нови, за хубаво е.

Стрелец

Напрегнат понеделник, и вие сте от нетърпеливите да изпълнят бързо деловите си планове. Вечерта доста Стрелци ще се чувстват преуморени, а резултатите няма да са най-високите. В тези случаи е наложително да преразгледате идеи, подходи, бизнес партньорства, възможни са по-добри решения. Имате и куп домашни грижи, не ги подценявайте, особено господата ще предизвикат укори.

Козирог

В понеделник и вторник ще бъдете доста гъвкави в прокарване на делови идеи, но от Риби не очаквайте същото. Козирозите упорстват по мащабни планове, а май не се вглеждат в дреболиите и не поддържат изправни неща, за които скоро им е оказвана помощ. Пазете се да от конфликти, нерядко сами се вкарвате в проблема, не взимате предпазни мерки навреме. На път ви спори...

Водолей

Връщате се към възможности за печалби, които очерта миналата сряда. Водолеите да не си правят сметки на гърба на партньори и познати, само ще се изложат с такъв бизнес подход. Ако сте се хванали със свой проект, отделете внимание на реклама, само с упорит труд няма да впечатлите и умножите клиентите. Колеги сипят комплименти в екипа, вие гледайте стриктно делата.

Риби

Този понеделник Козирози ви съветват да бъдете по-отстъпчиви, вие едва ли ще чуете. Рибите се чувстват пълни с енергия и идеи, ще упорстват за изява и печалби. Хубаво, но не се претоварвайте, а и харчете малко по-благоразумно, в добри финансови времена трябва да се мисли за вложения, спестяване. В творчество отбелязвате успехи, в екип колегите признават майсторството ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари