Дневен хороскоп за 19 октомври 2018

2
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Петък ще донесе нови или неочаквани възможности за развитие на ваши финансови дела или парични ангажименти.

Мнозина ще имат облага или успех в парични дела свързани с хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак. На някакво изпитание или противопоставяне ще бъдат подложени отношенията между бащи и дъщери. Жените над 35 години ще се наложи да вземат важно решение свързано с лични вещи, имот, пари или друг вид собственост.

В любовният ви живот една тайна или несподелено събитие може да провокира неприятен спор или подозрение. 

Овен

Вероятно любимият ви човек търси начин за помирение, не затаявайте обидата в себе си. Изострянето на домашната обстановка може да продължи. Възможно е работа ви да е толкова много, че да се преуморите.

Не трябва да посвещавате новите си познати в своите финансови проблеми.

Телец

Вслушвайте се в гласа на сърцето си и постъпвайте така, както ви подсказва. Нежността и умението да прощавайте са условията за запазването на хармонията в отношенията с околните.

Възможно е отвсякъде да се появят проблеми. Най-вероятно е този ден да се запомни като ден на значителните поправки на дългосрочните житейски планове.

Използвайте свето обаяние в свой интерес и това може да ви помогне да уредите финансовите си отношения.

Близнаци

Прекрасно време за общуване с представителите на противоположния пол. Даже при стабилните двойки са възможни разногласия поради заетост или невъзможност за пълноценно общуване.

При работниците от бюджетната сфера може да се появи възможността да се издигнат нагоре по служебната стълбица.

Звездите не съветват бизнесмените да бързат с инвестициите. По-добре е да изчакат по-подходящи условия и тогава да действат уверено.

Рак

Прекомерната изява на чувствата може да навреди особено на вашата репутация и да усложни отношенията ви с близките. Роднините очакват от вас съпричастие и грижи.

За успеха в работата ви е нужно съсредоточаване, търпение и издръжливост.

Днес на много Раци може да се наложи да търсят средства, които да им помогнат да започнат собствен бизнес.

Лъв

Не е изключено да се появят нови поклонници или влиятелни покровители. Днес не трябва да взимате каквито и да са решения. Резултатите от всяко нещо, касаещо семейството, може да се окажат плачевни.

Разположението на звездите, както и преди, не съдейства за успех в начинанията, затова преди да вземете окончателно решение, си помислете за възможните последствия.

Активността в търговията е нежелателна.

Дева

Избягвайте скарванията с любимия човек, отстоявайки своите права. Главното е да не извършвате необратими постъпки. Пасивността може да бъде причина за уязвимостта на много от представителите на този знак.

Не отказвайте помощта на колегите си, приятелите и роднините.

Везни

Възможни са нови перспективни познанства, които да ви помогнат в бъдеще. Мнозина от вас днес са активни в личната сфера на живота. Може да им се прииска с един замах да решат всичките проблеми.

Събитията от този ден може сериозно да повлияят на дейността или дългосрочните планове на Везните.

Голямо значение може да имат мнимите дреболии и детайли. Днес ви е трудно да печелите пари.

Скорпион

В резултат на духовната работа и размислите над целта на собствения си живот е възможно Скорпионите да проявят благородство, висока духовност и безкористна любов.

Скорпионите изпитват радост от предчувствието за близки положителни промени. Обсъдете със семейството си отпуската или съвместната почивка. Направете това без да отлагате за по-нататък.

Вероятна е неочаквана материална помощ.

Стрелец

Може да се появи необходимостта да преразгледате отношенията си с близки и любимия човек. Възможни са събития, които да ви принудят да замислите ремонт или прехвърляне в друго жилище.

Не е изключено Стрелците да са принудени да поемат на плещите си непосилни задължения, което да ги накара да работят дори през нощите.

Вероятно днес всичко, така или иначе е свързано с финансите.

Козирог

Днес са затруднени всякакви контакти, а резултатите няма да оправдаят положените усилия. Наберете мъжество и се отнесете критично към себе си. Неблагоприятен ден, особено за мъжете-Козирози, занимаващи се с търговия.

Звездите предупреждават да не бъдете особено активни в търговската си дейност – възможни са финансови загуби.

Водолей

Възможни са проблеми, изискващи компромисно решение и прекъсване на връзките, които са започнали да тежат на Водолеите. Старите приятели или роднините, които добре ви познават, може да ви дадат ценен съвет.

Положените усилия може да не донесат очаквания резултат. Не трябва да посвещавате новите си познати в своите финансови проблеми.

Риби

Възможно е активиране на съперниците. Днес ви е много трудно да запазите при общуването собствената си индивидуалност. Въпреки външното благополучие може да усещате неясна тревога и нервност.

Възможно е предчувствие за неприятностите. Този ден може да посветите на разкриването на талантите си. Мнозина постигат успех в най-важните начинания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари