Дневен хороскоп за 19 август 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

На 19 август 2023 г. някои от зодиите спешно трябва да си вземат почивка. Други представители на Зодиака ще са в перфектна физическа форма

Какво ще се случи на всеки вижте в дневния хороскоп за събота.

Овен

Ако е възможно, вземете няколко дни почивка. Предстои усилена работа, преди която би било хубаво да се отпуснете и да презаредите батериите си.

Телец

Днес ще бъдете в най-добрата си форма. Всичко ще ви се получава, всички ще са мили с вас. Можете лесно да получите това, което искате (в разумни граници, разбира се).

Близнаци

Днес ще имате реален шанс да наваксате. Способността да действате бързо, но без излишно бързане е пред вас - така че я използвайте максимално.

Рак

Ако се съгласите с компромисно решение днес ще спечелите повече, отколкото ще загубите. Проявата на инат сега няма да е във ваша полза.

Лъв

Днес може да бъдете обзети от желание, което няма да ви даде почивка, докато не го осъществите или не сте убедени в пълния му провал. Общуването с вас няма да е лесно.

Дева

Плановете ви за днес може да се разклатят под натиска на външни сили. Ще трябва да се борите, ако все пак искате да ги приложите на практика.

Везни

Това е ден, в който ще ви е трудно да стоите на едно място. Изберете си занимание, което изисква много ходене и движение навън.

Скорпион

Днес никой няма да пази тайни от вас. Не бива да мислите, че това е добре, напротив, можете да бъдете затрупани с многобройни признания, които, вероятно, ще ви натоварят прекалено.

Стрелец

Днес ще ви занимават проблеми от морално-етичен характер. Бъдете разумни. Не забравяйте, че светът е, поне отчасти, такъв, какъвто ние го правим.

Козирог

Това е ден, в който ще бъде изпробвана вашето умение да пазите тайна. Ще имате честта да научите нещо, впрегнете цялата си благодарност.

Водолей

Днес ще си дадете сметка, че сте се присъединили към грешната компания. Претеглете всички плюсове и минуси, и ще разберете, че е време не просто да промените средата, но че това трябва да стане възможно най-бързо.

Риби

Днес ще бъдете събирач на информация. Уверете се, че няма изтичане – грижливо съхранявана и впоследствие обработена, тази информация ще улесни значително живота ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари