Дневен Хороскоп за 19 Август 2015

0
Близнаци и Раци се разбират добре, Риби и Скорпиони се разминават
Близнаци и Раци се разбират добре, Риби и Скорпиони се разминават

Овен

В сряда се стремите към по-голяма самостоятелност в делата си, пречки пред идеите ви не ви притесняват. И все пак Овните да действат внимателно, някои очакват сегашния шанс отдавна и е хубаво да го използват добре за кариерата и печалбите си. Стремежът ви към доходи не бива да е водещ, може да ви създаде проблеми с колеги, познати и близки, в бъдеще ще работите и заедно.

Телец

Лято – не лято, вие мислите много за кариерата си, има удобни шансове да напредвате в професионалната сфера. Телците обаче да действат избирателно, някои постове и задължения скоро ще им дотегнат, даже добрият доход няма да помогне да преглътнат ядовете. Други получават мъчни задачи от шефове, но дейността е интересна, сближава ги с опитни колеги, удвояват още умения.

Близнаци

В сряда – добро разбирателство с Раци, подкрепата им е важна. Вие се палите, а те предвиждат и някои пречки в работата, но не се засенчвате едни други. Някои Близнаци сега може да имат ядове в останали делови партньорства, не коментират чужда некоректност, а търсят оперативни решения на проблема. Едни се колебаят, втори наблягат на купони, вкъщи ги чакат близки и грижи...

Рак

Тази сряда вие и Близнаци разчитате на равностойно делово сътрудничество, обстойно следва да обсъждате плана си, за да привлечете подходящите хора. До края на работната седмица тези влияния при Раците остават определящи, даже да постигнат голям професионален успех, нека готвят планове за по-нататъшна дейност. Служебни ядове да не ви откъсват от домашните радости.

Лъв

Днес и утре доста се изкушавате да се върнете към стари уговорки и проекти, но това не е уместно. Лъвовете се дразнят от сегашните си задължения, струва им се, че мъкнат цял екип от колеги, познати или близки на гърба си. Вярно, помагате на мнозина и това ви натоварва, но услугите няма да бъдат забравени, и в тях личи професионализъм, организация. Скоро доходите ви ще нараснат.

Дева

Трудна сряда, на моменти задачите ви идват в повече или не виждате разумен изход от проблеми. Девите са прагматични, нека не се отказват от неща, които не вървят, но и да не хвърлят цялата си енергия в импровизации. Едно, че това не е вашият стил, второ – плановете ви трябва да са детайлни, съобразени със средства, време, други хора. Колкото са по-реалистични, по-бързо успявате.

Везни

Хубава сряда даже да не сте на приятно място и във ваканция. Доста Везни се справят старателно с работата си, това се оценява от шефовете и под една или друга форма – получават награда за труда. Вие смятате за такава и доверието на колеги, организирате нещата в екипа, пречките се преодоляват от лесно по-лесно. И другите се убеждават, че е по-ефективно, когато се работи с приятели.

Скорпион

В сряда май прибързвате с изясняване на делови въпроси, Риби не са на ваша вълна. Скорпионите да обърнат сериозно внимание на организацията на всяка дейност, от това зависи успехът на екипа, а и техния личен. В някои случаи сили и време се пилеят заради колеги, които се интересуват само от своята печалба. И вашите амбиции са високи, но мислите за качеството на изявите.

Стрелец

Тази сряда имате да разчиствате изостанали дела, в ред случаи приключването ще зависи от колеги, партньори, познати. Стрелците няма да се примиряват с чуждо нехайство и неорганизираност, но все пак да действат с такт и търпение. Иначе може да усложните отношенията си с близки, приятели и домашни сега не са най-стриктни. Покажете, че и вие се учите как да подобрявате изявата си.

Козирог

Сряда е хубава, делата вървят, доволни сте от подкрепата на колеги, близки. Все пак Козирозите и днес да не глезят околните, възлагане на отговорност и прехвърляне на власт на по-неопитни може да създаде сериозни проблеми. А и нали сте на принципа, че всеки трябва да завоюва позицията си... За вас се очертават промени, гответе идеи, начинания. Вкъщи очакват повече внимание.

Водолей

До началото на следващата седмица преценявате по нов начин хората, с които ви среща случай, някои са потенциални съюзници. Водолеи получават и куп изкусителни оферти за доходни партньорства. Като анализирате нещата, едва ли ще приемете, не ви прилича да зарежете дела заради далавера. Планирайте точно, та да не плащате излишно за стоки и услуги. Приятели също помагат.

Риби

Тази сряда поддържате по-равномерно темпо в работата, а Скорпиони току ви карат да бързате с разни промени и това не ви харесва. Рибите са си прави, преустройства в дейността им и особено в екип трябва да стават плавно, да не усложняват отношения с колеги, партньори, клиенти. Не е време и за проекти, трябва да готвите идеи и реализация в нов стил, да намерите силна подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари