Дневен хороскоп за 18 март 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела

Пълнолуние в 09:19ч. Луната излиза на празен ход от 10:12ч до 13:27. Не предприемайте нищо важно през това време.

Денят е свързан с Божията искра и носи чистота, вътрешна и външна хармония. Човек остава само да се постарае да поддържа тази хармония във всичко. Да се внимава да не се изпада в крайности. Денят е подходящ за мирни занимания, установяване на полезни контакти. В него не бива да има прояви на безцеремонност, нито дори да се повишава глас, никакви прояви на агресивност или завист. Приветства се умереността и вътрешния комфорт. Счита се за благоприятен ден за начало на нови дела.

В този ден става обновяване на кръвта на човек, затова са нежелателни хирургични намеси. Най-уязвимия орган е далака. Повишението на температурата на тялото е знак за благодат, както усещането за студ свидетелства за недоволството на вашия Ангел-Хранител.

Овен 

Внимавайте да не бъдете хванати капана на някои семейни конфликти, без да се усетите. Може да почувствате нужда да крещите на други хора, за да се отървете от прекомерния стрес и да се измъкнете от нежелани ситуации.

Телец

Липсват ви воля и дисциплина за трудните предизвикателства. По-добре да правите това, което можете да правите сами днес или само с помощта, която можете да получите и да се отпуснете, особено с наближаването на уикенда.

Близнаци 

Понякога сте принудени да използвате малки трикове, за да постигнете целите си. Няма нищо лошо в тактиката в работата, но не прекалявайте. Можете да отворите нови порти с нови идеи.

Рак 

Вашата небесна управителка Луната влиза в тонизиращ аспект с планетата Марс. Това може да има голямо влияние върху вашите социални взаимоотношения на първо място. Ще имате възможност да започнете нови неща с другите.

Лъв 

Считайте се за предупредени, защото днес трябва да бъдете много внимателни за действия, които изглеждат рискови. Не прибързайте прекалено в изявленията си и внимавайте какви инвестиции сте изкушени да правите или инициативи, които да предприемете.

Дева 

Обичате да се грижите за другите и да се намесвате в живота им, да давате съвети, за да ги насочвате към правилните моменти в живота. Иронията на денят е, че днес вие сте едни от тези, които се нуждаят от съвет.

Везни 

Това е време на нови открития и срещи с хора, които могат да бъдат освежаващи и интересни. Денят би могъл да донесе събития, които правят щастлив завой за вас. Може да ви се случи всичко, дори и най-странните съвпадения!

Скорпион 

Понякога не пречи да задържите големия импулс. Уверете се първо, че никога не се отклонявате от справедливия път, колкото и да е изкусителен. Помислете за вашите дългосрочни и краткосрочни планове. Ще бъдете по-спокойни, ако ги подредите в главата си!

Стрелец 

В края на дългата работна седмица умората надделява над вас. Би било по-разумно, ако не се насилвате в нищо. Не е нужно да се срещате с никого. В почивните дни „ще възкръснете от пепелта си“: силата, ентусиазмът и хуморът ще се завърнат при вас.

Козирог 

На работното място редица неотложни проблеми или неуредици ще ви ядосат и ще забият клин между вас и вашите колеги. Опитайте се да не реагирате прекалено остро и не правете прибързани неща.

Водолей –

Вашата предприемчивост и инициативност нарастват, така че можете да очаквате положителни резултати в различни случаи. Може би по неочакван начин някаква ситуация ще намери своето решение.

Риби 

Приемате положителна енергия от звездите и разбира се имате достатъчно сила и желание да действате. Свободните представители на знака сега могат да се отпуснат и да не хабят излишна енергия и усилия в търсене на любов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари