Дневен Хороскоп за 18 август 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Неочакван съветник своевременно ще ви предостави ценен съвет и информация, чрез които явно ще облекчи задачите Ви. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Привечер се подгответе малко да си отдъхнете от бързото ежедневие. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло петък обещава успешна реализация в службата и деловите среди. Няма да ви липсва възможност да се отпуснете.

Телец

Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден. Наясно сте, че е необходимо още време и търпение. Само така ще можете да видите плановете си осъществени. Петък подчертава, че за Телците започват промени, които ще преминат на два етапа до окончателния им завършек. Първият етап се характеризира с активни действия, които подчертават реалния Ви подход, докато другият е малко по-спокоен. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли.

Близнаци

Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. Утрешният ден е положителен, ще Ви радва с превъзходни условия и възможности за реализация на всекидневните цели в деловите среди. Въпреки тази добра дневна характеристика, препоръчително е при евентуални противоречия да избягвате разправиите своевременно. Не се стряскайте, ако някой неочаквано ви предложи да извърви пътя заедно с вас. Това може да се окаже началото на едно ново и доста дългосрочно партньорство.

Рак

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Избягвайте рискови операции с пари. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път.

Лъв

Все пак гледайте да вместите желанията си в реални граници, не бъдете прекалено алчни. Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Онези от Лъвовете, които са по-настоятелни в желанието си да осъществят намеренията си, ще се сблъскат с пречки, но те ще се окажат преодолими.

Дева

Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви. Очаквайте приятни сюрпризи и изненади. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Част от Девите ще предприемат пътуване, което ще им донесе изразителен успех.

Везни

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Ако нямате достатъчно сили за някаква задача, оставете я за друг ден. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Овладейте импулсивността си и запазете спокойствие, за да подпомогнете развитието на други възможни позитивни процеси.

Скорпион

Наясно сте, че е необходимо още време и търпение. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. И утре, както обикновено, сте склонни към недообмислени постъпки. Една нова връзка ще Ви подейства като мед за душата. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака по този случай.

Стрелец

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Не забравяйте за задълженията си. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Не се надявайте на други постижения при разговори на работното място, защото няма да получите повишение и нови задачи. Не много спокоен ден, през който делата ви ще се движат сравнително последователно.

Козирог

Не забравяйте за задълженията си. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите, но какво пък. Времето е подходящо за посещение на зъболекар.

Водолей

На всяка цена обмислете направените Ви делови предложения. Реална възможност да видите реализирана своя мечта. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Други от знака ще поставят началото на нов работен проект.

Риби

Сънищата, които са ви се присънили тази нощ, най-вероятно няма да Ви подвеждат. Не си създавайте врагове. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари