Дневен Хороскоп за 18 Август 2015

1
Риби и Водолеи да изясняват нещата докрай, Овни и Лъвове печелят добре
Риби и Водолеи да изясняват нещата докрай, Овни и Лъвове печелят добре

Овен

Във вторник в тандем с Лъвове ще печелите добре, сега близките ви ще има на какво да се радват. Овните днес получават много съвети за работа, ала е редно да ги филтрират по-критично, някои не са уместни, няма да доведат до увеличаване на клиенти и постъпления. Домашните ви и истинските приятели милеят за интереса ви, а и за имиджа, дано и вие отвръщате със същата грижа.

Телец

Вторник идва с добри делови шансове, но колкото и да сте чакали някои, не прибързвайте. Група Телци трябва да огледат по-критично поведението на колеги и партньори, склонни са да им прехвърлят черната работа, не спазват вътрешния ред на екипа. Ще намерите начин да им покажете, че така няма да върви... У дома сте строги и към деца и внуци, но имат ли нужда – помагате.

Близнаци

Във вторник Раци искат да ви амбицират за начинания. Вие идеи имате, но ситуацията изисква повече гъвкавост и даже отстъпчивост. Близнаците ще направят ред компромиси, но в крайна сметка ще са доволни от постигнатото, а и от открилата се възможност за сближаване с хора, с които доскоро не са се харесвали. За работа или любов, вие си знаете, постигнатото трябва да пазите...

Рак

Този вторник гоните задачите си, но ви се иска да работите в партньорство. Близнаците не са на ваша вълна, така че не разчитайте на инициативата им. Шефове и влиятелни познати обаче ви подкрепят, може да вземат вашата страна в спор и със съседи, ще ви е от полза. Раците ще се окуражат от развоя, ще разширят работата, трябва да се признае – и хъсът им за постижения расте.

Лъв

Във вторник работете за кариера и печалби, ще амбицирате и Овни да ви следват. Лъвовете като Рибите трябва да анализират внимателно ситуацията, но да не забравят и че докато мъдрите се намъдруват... Умеете да поемате рискове, сега шефове или влиятелни клиенти ви възлагат доста отговорности, и на ново място да е – ще тръгнете с желание, трудностите са като на шега...

Дева

Сега се нагърбвате с доста задачи, но от Скорпиони не очаквайте подобно трудолюбие. Част от Девите се натъкват и на по-сериозни спънки при делови начинания, да съсредоточат вниманието си в работата. Втори пък следва да бъдат по-прецизни при уреждане на финансови отношения с колеги и роднини, нещата ще вървят. У дома мъжете искат да се съобразявате с техните планове.

Везни

Вторник ви изправя пред пречки в работата и ако имате възможност – хубаво би било да си дадете кратка почивка. Не че няма да се справите с трудностите. Напротив, Везните находчиво заобикалят спънки, реорганизират цели екипи, решават проблеми. Но ваканцията е друго, а и скоро ще видите, че сте гонили по-амбициозно неща, които не са ви най-потребни. Подредете пак целите си.

Скорпион

Във вторник гледате повече купоните, а ако Деви ви подсказват да поемете нови задачи или да наблегнете на услуги, няма да ви допадне. Скорпионите имат нужда от отдих, а и малка диета ще помогне да се ободрят. Ако смятате да търсите съдействие за делата си на маса, приятели може да се отзоват, но има и хора в компаниите, които въртят клюки. Така че бъдете по-предпазливи.

Стрелец

Като миналия петък трябва да се пазите от преумора, всяка допълнителна задача ви изнервя. Стрелците да се мобилизират, именно по тази линия им се откриват нови възможности за кариера и печалби. Не действайте импулсивно, а обмислете план, търсете сътрудници. Някои трябва да си осигурят и условия за обогатяване на професионални умения, скоро ще видят колко са спечелили.

Козирог

Този вторник се залавяте с неприятни проблеми в деловата сфера, няма да отстъпвате при пречки или уговорки от страна на колеги и познати да отлагате тежка и непрестижна работа. Козирозите са прави, справят ли се с основните спънки, после нещата ще вървят по-леко, макар че напрежението си остава. Помагайте и на хора, които по-бързо се отчайват от трудности, също е важно.

Водолей

Във вторник вие и Риби не сте много наясно с делови ситуации, но сте готови да действате на своя глава по нови идеи. Група Водолеи ще имат благотворни условия за изява и печалби, затварят се в своите бизнес амбиции и най-близки приятелства. Не е уместно, понякога в критиките има много ценни зърна. Анализирайте мотивите на околните, даже роднини ви изненадват с поведение.

Риби

Този вторник като Водолеите не сте наясно с някои делови проблеми. Не е лошо като Лъвовете да премисляте всяка дума и стъпка по-внимателно, а удаде ли се случай – да се хванете по-сериозно с учене, нужно ви е обогатяване на професионални умения. Близки ще бъдат доволни от начина, по който Рибите се справят с работата, а и със сметките, някои мислят да създадат семейство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари