Дневен хороскоп за 17 февруари 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Този ден предразполага към професионално издигане

Вибрациите, които ще имат влияние в петък могат да окажат особено положително въздействие върху вашата интелектуално – духовна сфера на дейност (ако сте ангажирани с такава).

Утре ще възникнат нови идеи и и ще направят хората по-активни в интелектуално – духовните им занимания. В петък могат да се осъществят много бързо контакти между познати и партньори. Вибрациите утре ще дадат бързо сближаване между хората и всички видове контакти днес ще донесат някаква полза. Професионалната ви дейност, ако е свързана с интелектуален труд ще получи нужния импулс за напредък и благоприятно развитие.

Този ден предразполага към професионално издигане. Положителното въздействие на вибрациите през този ден ще се разпростре и върху финансовите договори и отношения. Днес може да възникне благоприятна ситуация за сключване на делови договори и отношения. Това може да касае както пари от сделки, така и комисионни, кредити и др.

В здравословно отношение днес и утре ще бъдат благоприятни дни за нервната система и храносмилането.

Овен

Утрешният ден ще е силно активен. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа.

Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Движете се повече – възможни са и кратки пътувания.

Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Телец

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Телците. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари.

Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си.

Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви.

Утре всичко тръгва по вода.

Близнаци

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби.

По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми.

Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот.

Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак

Петък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Петък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Близките също желаят да им отделите от времето си.

Едно предложение ще Ви потопи в размисли за бъдеща работа. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Лъвове, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. През петък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате.

Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката.

Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Дева

Утре имате куп неща за вършене. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания.

Повечето от Вас утре са напълно посветени на работата си и изцяло сте загърбили останалите си ангажименти.

Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания.

Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Везни

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне.

Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Утре вечер се посветете на семейството си.

Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Скорпион

Петък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници.

Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпионите през утрешния ден.

Обърнете внимание на семейството си. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Стрелец

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания.

С творчески подход в работата ще постигнете напредък, стига да сте активни и мислите с добро за всички. Ще Ви зарадват приходи. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици.

Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Бъдете борбени.

Козирог

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми. Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено.

В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини.

Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага.

Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Водолей

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Любовта е до Вас - протегнете ръка и я докоснете. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение.

Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски.

В заключение петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си.

Утрешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра.

Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари