Дневен Хороскоп за 16 Юли 2015

0
Стрелци, Деви и Телци гледат лични неща, мнозина се връщат към стари теми
Стрелци, Деви и Телци гледат лични неща, мнозина се връщат към стари теми

Овен

В четвъртък хвърляте голяма енергия в работата, резултатите не са очакваните, възникват непредвидени пречки. Това разочарова мнозина, но околните ще намерят начин да им покажат, че виждат усилията, а вината за някои ситуации съвсем не е тяхна. Овните скоро ще намерят по-добро решение за служебни и бизнес въпроси, част от знака отиват на ново място и там ги оценяват високо.

Телец

Този четвъртък Деви и Стрелци ви подсказват да обърнете повече внимание на домашни и лични ангажименти. Ако не става днес, отложете ги до понеделник, но не ги забравяйте изобщо. Телците едва ли ще споделят грижите си и ще се съветват с много от околните, верните приятели стигат. Следвайте принципите си и ще избегнете куп грешки, резултатите говорят в полза на по-практичните.

Близнаци

Уморителен четвъртък, в работата се очертават куп трудности. Близнаците не се плашат от обективните пречки, притеснява ги липса на разбиране, подкрепа. Ако сте търпеливи, ще уловите подходящ момент за изпълнение на идеите си, за които сега не намирате съюзници, спонсори. Приключите ли работа, ще се види кой е прав, ще се забравят несправедливите укори. И вие преглътнете...

Рак

Този четвъртък трябва да се пазите от спорове, Везни също ще положат усилия да избягват разправии. Още повече при Раците някои теми са от предишни дни. Ако помислите сериозно, не си струва да разваляте отношения с близки и познати, нещата вървят долу-горе добре, не е нужно и да се изтъквате пред другите, и те си имат положителни качества. Сговорчивите сигурно печелят.

Лъв

Днес е добре да бъдете по-гъвкави, когато прокарвате идеите си за работа, във вторник вече няма да отстъпвате, сигурни сте в плана си. И все пак Лъвовете да внимават, от упоритост може да подценят факти и колеги, да не намерят точно решение, да отхвърлят добър съвет. Отношенията ви не са хазарт, та да късате с приятели и да се обвързвате с нови, които не споделят принципите ви.

Дева

В четвъртък вие и Стрелци подтиквате и близки Телци да се заемат с някои лични и домашни проблеми. Девите да не подценяват и служебните задачи, колеги и партньори се безпокоят заради някакви пречки, обсъждат отношения в екипа. Ще направите нужното да защитите своите интереси, стриктни сте в работата, имате и влиятелни закрилници, ще намерите сериозни съмишленици.

Везни

Като вчера се натъквате на доста делови трудности особено в нови начинания. Ако Раци провокират спор, с такт отклонете темата. Везните се притесняват за финанси, склонни са да сменят дейност, екип, но моментът не е подходящ. Други отдавна искат да уредят лични неща, необвързани мислят за брак или съжителство, вече надмогват спънки, занапред ще сбъдват по-успешно мечти.

Скорпион

В четвъртък се нагърбвате с доста задачи, чувствате се отпочинали след кратка ваканция или ви окуражава възможност да започнете и втора работа. Все пак Скорпионите трябва да внимават да не се преуморят, в редица случаи трудно ще съчетават различните ангажименти. Може да ви дойде по-напрегнато и заради ремонти, искате да направите дома си по-модерен, уютен и удобен...

Стрелец

Този четвъртък като Деви внушавате на Телци да не пренебрегват домашни и лични неща. И служебните задължения не са малко, ала вие сте си направили програма и ще я следвате точно. Приятели и близки ги теглят насам-натам, искат услуги, съветват ги и даже се сърдят, че не слушат, а Стрелците си знаят своето. Резултатът е във ваша полза и шансът най-изненадващо ви се усмихва.

Козирог

Четвъртък ви зарежда с енергия за работа и настроение за развлечения. Хубаво би било, ако Козирозите могат да си планират по-свободно задълженията, но в доста случаи времето им зависи от други хора, искат да привлекат по-голям екип за изпълнение на идеите си. Бъдете по-внимателни с финанси, скоро ще имате по-високи печалби, но днес... А и не всички желания се сбъдват на мига.

Водолей

Като вчера упорствате много по деловия си план. Работата им ще върви, но Водолеите трябва да бъдат по-тактични с околните. Има риск на едни от знака да им навредят интригите в екипа, други не могат да забравят стари спорове и съперничества. По-добре си вършите работата, а при трудности не дразнете колеги и шефове с претенциите си, в бъдеще ще ги посрещат по-благосклонно.

Риби

В четвъртък не сте в силна позиция или с колебания в работата пилеете време, шансове за печалби. Рибите ще заслужат укори от колеги, партньори, ако не се мобилизират. За някои от знака причината е в пропуските, други обаче дразнят околните с амбиции, които не са съвсем реалистични днес. Бъдете взискателни към изяви, можете да разпределите по-ефективно сили, да наваксате пропуски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари