Дневен хороскоп за 16 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

На 16 октомври една от зодиите зодиите ще забогатее. Дали другите ще имат този или подобен късмет вижте в дневния хороскоп за понеделник

Овен

В понеделник се пазете се гениални идеи, особено ако са чужди. Имате достатъчно умствен багаж собствено производство, за да прибягвате до друг.

Телец

Повдигнете булото, което разделя вашия вътрешен свят от тези около вас. Това ще ви помогне да разберете и да бъдете разбрани.

Близнаци

Днес ще имате доста напрегнат ден във всички отношения. Трябва психологически да се подготвите за това, като мобилизирате цялото си безразличие.

Рак

Днес ще трябва да положите много усилия, за да сте сигурни, че всички се забавляват. Ако някой е тъжен - погрижете се за настроението му.

Лъв

Днес е ваш ред да играете по нечии нерви. Дали ще се възползвате от възможността зависи от вас, но изкушението ще е голямо.

Дева

Днес победата трябва да бъде във вашите ръце, просто не може да отиде при никой друг. Въпреки това, бъдете готови да спрете навреме, може да пропуснете пиедестала.

Везни

Днес трябва да действате изключително в собствените си интереси. Не само защото понякога трябва да се погрижите за себе си, но никой няма да има нужда от вашата помощ.

Скорпион

Днес се опитайте по всякакъв начин да потиснете желанието да се оплаквате от каквото и да било. В противен случай определено ще се намери някой, който с готовност ще ви обясни, че всичко е по ваша вина.

Стрелец

Трудно ще прекарате днешния ден спокойно. Ще получите най-голямо удоволствие от общуването с деца или весели хора.

Козирог

Ако ви измъчва чувство на неудовлетвореност, днес ще имате шанс да се отървете от него. Просто не се опитвайте да го правите по прекалено драстичен начин.

Водолей

Последното нещо, от което се нуждаете днес, са мелодраматични настроения. Не се поддавайте на провокации, дори с риск да ви нарекат циник.

Риби

Днес имате реален шанс да забогатеете. Независимо дали става въпрос за опит или пари - не пропускайте възможността да получите повече от обикновено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари