Дневен хороскоп за 16 октомври 2020

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В петък въпреки метеорологичните условия е добре да си създадете добро настроение и да го съхраните през почивните дни. Намерете начин да се забавлявате, да се занимавате с неща, които ви доставят удоволствие: четене, рисуване, спорт, земеделска или занаятчийска работа, или дори любим за вас сериал.

Не влагайте големи очаквания в едно пътуване - оставете нещата да се развият по естествен път. Винаги са възможни изненади! Възможно е да се вълнувате за здравето на човек, който живее в друго село или град. В петък е много важно да се съхраните от песимистични настроения, от въвличането ви в неприятности, тъй като тяхното развитие може да продължи дори през следващата седмица. Едва ли точно това искате?

В петък могат да ви изненадат неочаквани гости или среща. Но случайни неща няма, нали? Днес може да ви зарадва новина или разговор с момиче или с млада жена.

Овен

Този петък се пазете от извънредна работа. Може да бъдете подлъгани да участвате в нещо извънредно. Не си го причинявайте.

Телец

Днес ще разберете защо сте толкова търсени за съвет и утеха. Но това е ден, в който да мислите повече за себе си, а не за другите.

Близнаци

Това е ден, в който ще разберете, че сте пропуснали някои срокове. Ще се наложи да запретнете ръкави и да наваксате задачите.

Рак

През този ден не бързайте да давате обещания, особено ако не сте изпълнили старите такива. Извиненията, особено искрените, ще бъдат зачетени.

Лъв

Днес ще трябва да се преборите с ваша заблуда. Оставете я в миналото без да съжалявате дори и минута. Време е за промяна.

Дева

Този петък ще се представите на висота пред важен човек. Не съжалявайте, че не сте го направили по-рано. Избрали сте точния момент.

Везни

Този петък ще бъдете изпълнени с енергия. Това не означава да се затрупвате с работа. Използвайте силите си за ваше собствено удоволствие.

Скорпион

Днес ще може да бъдете обект на специално внимание. Направете така, че положителните ви качества да са тези, които ще се видят.

Стрелец

През този ден ви предстои изпит, но вие няма да знаете, че това е целта на общуването. Сега сте предупредени - бъдете на ниво!

Козирог

Този петък е добре да се оттеглите на тихо и красиво място. С две думи - започнете почивката си по-рано - имате нужда от това!

Водолей

Този петък не се колебайте да се държите приятелски към човек, с когото напоследък отношенията ви не са на ниво. Ще възродите ценно общуване.

Риби

Този петък ще бъдете обхванати от творчески ентусиазъм. Бъдете готови да представите всяка идея, която ви е хрумнала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари