Дневен Хороскоп за 16 Март 2016

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

В сряда Водолеи ви подтикват да промените по-бързо делови и лични неща, но вие не се изкушавайте от необмислени рискове. Част от Овните имат домашни грижи, близките им се суетят за проблемите, но пък шансът ще им помогне да ги решат по добър начин. Не споделяйте с познати и не следвайте чуждото мнение. В службата спорове също се уреждат, някои си намират друго място.

Телец

Сряда носи нови възможности за изява и печалби, бързо забравяте своето неудовлетворение от задачи и партньорства. В повечето случаи Телците ще действат с нов екип – едни си помагат за добра организация на работата, втори ще подкрепят приятели за реализацията на техен проект, трети ще усвояват още умения. Време за компании и купони сега няма, но после идва и техен ред.

Близнаци

В сряда вие и Раци следва да внимавате и да не се противопоставяте точно на хора, които често са ви подкрепяли. Близнаците усещат, че нещо в работата не е както следва, ако са се заблудили при избор на вариант – сега да се допитат до компетентни приятели. Някои ще се възползват от момента и ще направят стъпка в кариерата. Други се инатят и май ще объркат нещата съвсем излишно.

Рак

Като Близнаците сега се пазете от спорове в близкия си кръг, с тях няма да решите делови и финансови проблеми. Денят е труден за много Раци, да се овладеят и да обмислят задълбочено нещата, няма как веднага да налучкат изход от положението. С търпение обаче не само ще преодолеете днешните проблеми, а и ще си отворите път за служебен и личен напредък, не е малък.

Лъв

В сряда съвсем като Козирозите сте доста критични към работата на колеги, партньори, познати. Лъвовете да овладеят това настроение, деловите пречки притесняват всички хора в екипа, вместо разправии - по-добре да обединяват другите за изпълнение на по-рутинни задачи. Стъпка по стъпка ще укрепва взаимното доверие, а обстоятелствата ще станат по-благотворни за начинания.

Дева

Тази сряда е добре да се отворите за общуване, макар че ви е по-притеснено заради някакви професионални задачи. Девите да бъдат по-уверени в силите си, ще се справят с работата, шефът не случайно я възлага именно на тях. А критиките на околните може да не са най-обективни, има си колегиална завист. Бъдете предпазливи и точни, когато уреждате сметки, за да не паднете в капан.

Везни

Сряда е спокойна и ви носи хубави делови перспективи. Група Везни са си осигурили добри възможности за изява, утвърждаване и печалби, а могат да направят нещо и да помогнат на приятели и близки в тяхната дейност. Ще използвате всеки шанс, на изпити и пред публика също ви върви. Вечерта е за отдих и компании, но не харчете излишно, трябва да има пари и за черни дни...

Скорпион

Днес се трупат проблеми с делови партньори, към някои ще се върнете още в понеделник. Скорпионите да не прибързват с оценки и сръдни даже да са най-потърпевши от некоректност, защото една грешка не се поправя с друга. Втора група са болезнено чувствителни към критика, но в казаното май има и истина. Обмислете нещата, тихо и кротко ще правите повече да преборите пречките...

Стрелец

Сега се натъквате на куп пречки в деловите си начинания, към някои може да се върнете в началото на следващата седмица, с упорство ще ги преодолеете. Доста Стрелци са разчитали повече на късмет, отколкото на добра подготовка, старание и постоянство. Така се губят важни позиции в екипа, помъчете се да наваксате. Някои попадат сред песимисти, защо не кажат: няма труд нахалост.

Козирог

В сряда вие и Лъвове нямата много време за домашни проблеми, грижите ви са все в деловата сфера. И вероятно не сте доволни от усилията на обкръжението си. При Козирозите влиянията са от 2-3 дни, нека преглътнат забележките си и да обединят сили с колеги и познати за справяне с неотложните неща. Съюзите ще укрепват и показват: добре се допълвате, ще се заемете с амбициозни идеи.

Водолей

Днес бързате за промени в делови и личен план, ще увлечете Овни. Водолеите са упорствали дълго в работата и сега им се откриват чудесни възможности, вероятно е издигане в кариерата, похвали, печалби. Важно е, че и вие имате куп идеи за промени и творчество, даже да има неясноти – няма да отлагате такива усилия. Действате обмислено, шансовете си струват и не ги пилеете.

Риби

Сряда очертава възможности за делови промени, потърсете съвети на компетентни приятели как да се възползвате. Част от Рибите имат идеи за изява и бизнес, да внимават с избора на партньори, някои хора в кръга им не са доброжелателни, претупват работата и последиците ще са за екипа. Други от знака се нуждаят от отдих и възстановяване, сега им стига и по-малък доход.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари