Дневен Хороскоп за 16 август 2017

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през сряда. Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Утрешният ден ще е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. През утрешния ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учреждение или широка мрежа от услуги. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили. Това със сигурност го умеете повече от добре.

Телец

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Нужна е трезва оценка на реалността. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е още повече да се сближите. Бъдете ведри и отговорни към себе си. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос.

Близнаци

Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Поставете в ред чувствата, мислите и постъпките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Някои от родените в знака ще бъдат в пълна кондиция и заредени с енергия, което може да помогне за реализацията на част от целите им. Доброто в случая е, че късметът ви е много силен и ще попречи на зловредното влияние да ви обхване тотално и да ви причини тежки вреди.

Рак

Ако сте обвързани с други хора, чиито интереси не съвпадат с Вашите, не бързайте да изразявате на глас намеренията си. Не се надявайте на други постижения при разговори на работното място, защото няма да получите повишение и нови задачи. Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. Един наистина преломен ден за Вас.

Лъв

Като цяло за мнозина от Лъвове днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които Ви създават притеснения, и ще го направите. Безпокои Ви само това, че ще се наложи да откажете на молбите на своите близки, но това ще се изисква от обстоятелствата. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни.

Дева

Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Стремите се към много, но за да го постигнете ще трябва да отиграете правилно всяка една ситуация. Утрешния ден предоставя условия за по-пълна реализация на делови цели и въпроси от материално естество.

Везни

И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Утре всичко тръгва по вода. Подписаните договори ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Стремите се към много, но за да го постигнете ще трябва да отиграете правилно всяка една ситуация.

Скорпион

Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Обърнете внимание на външния си вид и положителното си излъчване. Планираните разговори са неуспешни. Утре е ден за пътувание и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега.

Стрелец

Маските падат, виждате някого в истинската му светлина, но и Вас може да разкрият и ощетят. Не налагайте мнението и идеите си. Приятна среща ще Ви помогне да разберете колко важни са споделените мигове. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Сряда, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас.

Козирог

Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. За мнозина сряда е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно.

Водолей

Късметът е с Вас и в личния, и в служебния живот. Разсеяни сте. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Ще бъдете приятно изненадани от утрешния ден. Изгаряща страст Ви заплашва, затова мислете и с главата си.

Риби

Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Сведете до минимум своите задължения. Няма да липсват трудности на работното Ви място, защото сте прекалено самоуверени. В началото на утрешния ден много ще се вълнувате и ще преживявате, но само няколко часа по-късно ще започнете да гледате философски на нещата. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари