Дневен хороскоп за 16 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Вторник ще дойде със собствените си притеснения и страхове

Новините днес ще ви изненадват, дори да не ви касаят лично, те ще имат някакво отражение върху вашето настроение, като теми за разговори с хора около вас. Във вторник ще разговаряте по въпроси свързани с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.

Този ден обещава интересни контакти с хора от близо и далеч. Днес обаче избягвайте контакти с хора, които ви ангажират вниманието единствено със собствените си проблеми. За тях определено ще ви липсва търпение...

Във вторник мнозина от вас ще усетят резултатите от някои промени, които сте предприели през изминалите няколко дни. 

Овен

През този ден ще сте самото олицетворение на дисциплината, но защо ви е нужно това през лятото? Дайте си повече свобода, няма опасност да прекалите, достатъчно добре се познавате.

Телец

Днес дори да сте на плажа ще ви се наложи да проведете сериозни разговори с половинката ви, от които зависи стабилността на връзката ви. Помислете добре какво бихте могли да загубите и на какво държите.

Близнаци

Сега е моментът да направите сериозна равносметка и да въведете ред в бюджета си. Ако имате желание да обновите имиджа си, първо извадете всички дрехи, за които сте забравили. Може да не ви се налага да купувате нови.

Рак

През този ден заедно с ума и съобразителността ви, смело може да използвате и своя чар и красноречие при постигането на целите си. Действайте смело, никой няма да ви устои!

Лъв

Днес може да срещнете повече напоритост от страна на половинката ви. Може би това е знак, че се прекалено пасивни. Помислете добре какво бихте могли да промените.

Дева

Днес няма да сте лесна компания, ще е трудно да ви се угоди. Може би е добре са изясните как точно искате да прекарате деня и да започнете да действате в правилната насока, за да не сте недоволни.

Везни

Днес ще имате възможността да се покажете в най-добрата си светлина и лесно ще спечелите симпатиите на когото трябва. Подгответе се и за сериозни „атаки“ от страна на противоположния пол.

Скорпион

През този ден може да се почувствате малко изолирани. Не отговаряйте с агресивност. Онези представители на знака, които не разберат кога трябва да спрат, ще бъдат ограничени от околните – не го допускайте.

Стрелец

Днес онези от вас, които са проявили пестеливост ще бъдат подготвени за неочакваните разходи. Освен това ще ви се даде шанс да поправите своя стара грешка.

Козирог

Днес е възможно да се чувствате малко напрегнати, както в движенията си, така и в общуването. Това не е денят, в който трябва да разкривате чувствата си или гледната си точка, за която знаете, че е доста различна от общоприетото мнение.

Водолей

Днес ще сте изключително делови. Не пропускайте вдъхновението си и се опитайте да реализирате, колкото се може повече от идеите си, останалите запишете подробно.

Риби

Ако все още не сте ползвали отпуската си, направете го възможно най-бързо. Вечерта избягвайте изясняването на лични отношения, особено ако сте употребявали алкохол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари