Дневен хороскоп за 16 април 2018

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник вниманието ви трябва да бъде насочено към работата ви и предстоящите задачи, с които ще се ангажирате през цялата седмица.

Денят вещае неприятна новина свързана с жена, с която имате или сте имали общи професионални или приятелски отношения. Днес ще имате трудна комуникация или затруднения със служители от държавна или банкова институция.

Приятните изненади ще са свързани с нови и стари познанства с хора от близо и далеч.

Битови проблеми в дома ви ще ви изненадат неприятно, но ще имат бързо разрешение.

Овен

Не позволявайте на никой да ви манипулира и въвлича в собствените си афери.Проявете предпазливост спрямо прекалено привлекателни предложения. Утре вечер ще се наложи да водите леко неприятен разговор. Добре ще ви се отрази промяна на обстановката, момента е подходящ за това. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Вслушвайте се в разговорите на околните, но дискретно, без да участвате.

Телец

През утрешния ден вероятно ще имате някои сериозни отговорности, но ще се справите по най-блестящ начин. Противоречив ден, през който стабилността и дестабилизацията се съревновават за призово място.Необходимостта от устойчивост е крещяща. Утре ще успявате да съзирате причините за явленията, ще сте почти като ясновидци. Стига да поискате ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно от очакванията ви. Същото може да се каже за взаимоотношенията в бизнеса, където въпросът засяга умишлено отъпкани пътеки, за да осъществите деловите си намерения.

Близнаци

Няма значение какви точно са ви плановете и с колко време разполагате. Работата ви утре ще бъде особено ползотворна. Утре сте с променливо настроение. Грижете се за здравето си – добре ще ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Покрай актуалните задачи ще успеете да отхвърлите и някои изостанали.

Рак

Ако сте обвързани ще се разбирате чудесно с човека до Вас и лесно ще постигате разбирателство по важни въпроси. Утрешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението ви утре. Проявете разбиране към близките си и се постарайте да им влезете в положението, ако се държат странно или са неспокойни.Опитайте се да разберете какво ги тревожи и до колко сте в състояние да им помогнете, вместо да ги преследвате с критики и забележки. Ще бъдете подкрепени по административен въпрос.

Лъв

Това, което очаквате ще дойде по-скоро отколкото се надявате. Моментът е добър да предприемете промени и да се освободите от ненужното в живота си. Седмицата започва като на педали.Всъщност това изобщо няма да ви учуди, дори напротив, ще ви подготви по-пълноценно за работа. Така или иначе много от вас сте в добро настроение и състояние на духа. Споделяйки проблемите си с приятел или друг близък човек, ще срещнете разбиране и подкрепа.

Дева

Дошло е време за благоприятно развитие на едно начинание, което е погълнало много от енергията ви напоследък. Използвайте шансът си да оправите възникналите недоразумения на работното място. В живота ви ще се появи влиятелен покровител. Понеделник предоставя добри условия за удовлетворителни постижения в деловата сфера и контактите. Утре вечер се погрижете за отдиха и развлеченията си.

Везни

Въздържайте се от прибързани заключения. Всичките ви планове за утрешния ден ще се объркат и той ще премине различно от очакванията ви. В професионален план и в бизнеса се забелязва известна стабилност за Везните, а не липсват и надеждни възможности, които позволяват реализация на целите. Пътуванията ви ще са за развлечение и по-малко натоварващи, стига да сте отговорни, като водачи. Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи.

Скорпион

Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на ваша страна. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това ви помага винаги да сте на ниво. Не е време за взимане на важни решения във финансовата област. Утре може да срещнете сериозни препятствия по пътя към изпълнението на целта си. Проведете важните делови срещи и разговори, ако можете да ги уредите.Единственото изискване е да изслушвате събеседника си.

Стрелец

Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Въпреки, че понеделник ще е по-напрегната от предните два дни, ще е добре да направите крачка към стабилизация на позициите. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. В професионален аспект може да възникнат проблеми, които ще предизвикат промени. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.

Козирог

За част от заниманията си утре няма да разполагате с достатъчно информация и ще се наложи да работите на принципа на „пробата и грешката“.Времето ще покаже дали сте действали правилно или не.Ако обсъдите вариантите си с околните най-вероятно ще получите одобрението им и ще се почувствате далеч по-сигурни. Ще се обогатите с информация по интересуващ ви въпрос, което за някои означава и заявка за по-висок пост. Внимавайте! Ситуацията явно е специфична и изисква лавиране. Личните неудобства може да се окажат решаващи за разминаване с реализацията на целите през утрешния ден за мнозина от Козирозите. В утрешния ден на пълнолунието за месеца моментът не е подходящ за пътувания, за контакти или работа с хора, свързани с чужбина.

Водолей

В понеделник може да обърнете внимание на хората от приятелското си обкръжение и на тези от екипа си. Малко разсеяни завършвате понеделник, с желание да избягате от всички досадни задължения.С напредването на времето ще влезете в час и всичко ще започне да ви става по-интересно. Не е време за професионални изяви. Не давайте воля на гнева си, избягвайте споровете и работете с по-голяма упоритост за реализиране на целите. Утрешният ден ще е подходящ за изяви в професионален план, за бизнес и за занимания с финанси.

Риби

Ако овладеете емоциите си и старателно избягвате конфликтите, вероятността за успех ще нарасне многократно. Бъдете оптимисти. Заредете се с позитивизъм. Въпреки добрите възможности за реализация на целите, от които някои наистина ще се възползват, понеделник ще се движи доста тежко и неприятно за преобладаващата част от Рибите. Работата ви утре до голяма степен ще се гради на доверие между вас и околните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари