Дневен хороскоп за 16 април 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Конфликтите се решават по-лесно и мирно

Тези дни можем да станем по-чувствителни към възгледите на околните и по-заинтересовани от това какво мислят те за нас и как сме оценени. Хората предпочитат да слушат другите.

Конфликтите се решават по-лесно и мирно. Време за сътрудничество, комуникация, добри обноски и дипломация. Това е добър момент за създаване на нови контакти, общуване с противоположния пол, забавление и общуване.

Нараства нуждата от наслада: в отношенията, в околната среда, изкуството, красотата и световната хармония. Подходящо за творческо себеизразяване: музика, танци, всякакви видове изкуство.

Вечерта, в 21:56 ч настъпва Пълнолуние в знак Везни.

Овен 

Не се фокусирайте върху нестратегически цели. Понякога се хващате в бързината, че искате да триумфирате на всяка цена. Победите обаче изискват време за изчакване. Дори тези на любовта. Луната ви е в опозиция. По-добре е да не губите апломба. И е за предпочитане да не се прекалява.

Телец 

Някой може да бъде очарован от вашата красота. Секстилът на Венера към вашия знак благоприятства срещите и усилва магнетизма. Много добре. Старайте се да не пропуснете щастието. Качете се на асансьора, който ще ви отведе нагоре към дъгата.

Близнаци 

Отново сте тонизирани, динамични, енергични, позитивни, пълни с адреналин. Имате основата за рестартиране. От онези, които ви карат да вървите по-бързо. Ако това е ключов момент, бъдете в състояние да направите крачка напред.

Рак 

Намерете начин бързо да презаредите батериите си, може би да се посветите на необуздано безделие или абсолютен мързел, да си починете и да се отпуснете в мир. Организирайте нещо в компанията на приятел. Бъдете внимателни при харченето.

Лъв 

Може да се окажете изправени пред сложни обстоятелства, при които обаче ще можете да дадете най-доброто от себе си, показвайки на всички колко струвате. Ситуацията не е много благоприятна, но безпокойството няма да ви помогне.

Дева 

Имате добри съюзници сред звездите. Какво е необходимо, за да останете спокойни насред морето от ангажименти, което ви очаква. Опитайте се да не премисляте много, много. Бъдете внимателни при пазаруването.

Везни 

Луната и Сатурн опъват цветни, приятни нишки на съдбата между себе си, които дори за миг не са заплетени в кълбетата прежда. Чувствителността расте, а също и вашият чар. Някой от вас може да е на кръстопът, а подсъзнателно бихте искали да изберете и двете посоки.

Скорпион 

Нито за миг яростта, страстта, голямата решителност не спадат. Дори и да не харесвате твърде много да сте в светлината на прожекторите, все пак обичате да сте главните герои. При Венера и Юпитер във вашия дом на любовта, не е изключен дори протагонизъм.

Стрелец 

Искате нещо вълнуващо? Можете да протегнете ръка и да го вземете, дори само да се гмуркате с цветния делтапланер на свободното въображение. Отложете всички по-малки ангажименти и си вземете почивка.

Козирог

Компетентност и бързина в правенето на нещата, но квадратурата на Луната към вас може да запали меланхоличните светлини. Може би спомен, носталгия. Настроението не е идеално, но всички други планети са във великолепни ъгли и няма съществени проблеми. Изключенията са редки.

Водолей 

Не ви липсва енергия и настроението ви става все по-ведро и оптимистично. Бъдете готови да срещнете хора, които ще се окажат важни за вашия кръг от приятели или за любов. Бдителност и предпазливост.

Риби 

Вие постепенно възвръщате цвета и силата си. Марс, влизайки във вашия знак ви дава възможност да инвестирате в нови проекти, а Венера осветява мечтите ви за страст. Не се колебайте и хвърлете дърва в огъня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари