Дневен хороскоп за 15 юни 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота ще бъде важно да погледнете реалистично на събитията, които в момента вървят в живота ви.

Ще бъде важно да се съхраните здраво стъпили на земята, без илюзии или напразни надежди и очаквания. Така събота може да се окаже продуктивен ден за вас. В противен случай ще се окажете в ситуация, в която твърде много се надявате на други хора или различни обстоятелства и ще пропилеете ценно време за вас.

Днес всякакви лъжи, манипулации и опити за измама ще се обърнат срещу своя първоизточник. 

Овен

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Телец

Събота – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Разговорите за пари са трудни. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Утре ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Близнаци

В събота някои от Вас може да пътувате зад граница. Седмицата започва като на педали.Всъщност това изобщо няма да Ви учуди, дори напротив, ще Ви подготви по-пълноценно за работа. Събота не е лош ден за Близнаците, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Утре в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Рак

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Събота е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Утре просто е такъв ден.

Лъв

Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Лъвовете със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Отделете време за семейството си. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Деловият ден на Лъвовете ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Дева

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Везни

Утрешният ден ще е силно активен. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Имате пари, не търсете повече. А и нужно ли е да свършите всичко утре ?

Скорпион

Събота не е еднозначен ден за Скорпионите. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Работата Ви носи не само добри приходи, а и възхитата на колегите ви. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Утре Скорпионите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Стрелец

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Козирог

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Събота Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Утрешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Утре всичко тръгва по вода.

Риби

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. С малко пари можете да постигнете много. Утре просто е такъв ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари