Дневен хороскоп за 14 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Овен

Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Бъдете оптимисти. Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.

Телец

Пред днешния ден вероятно пред Вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Като цяло за мнозина от Телци днес е хубав ден да пробвате малко автотренинг и занимания с йога. Не бъдете лекомислени, макар че чувството за хумор ще Ви е от огромна полза в светлината на протичащите събития. Бъдете любезни и не отказвайте помощ. Не искате никой да развали плановете Ви, затова внимавайте на кого се доверявате.

Близнаци

Прекъснете вредни за Вас контакти, бъдете избирателни във връзките и не взимайте прибързани решения. Не е време и за професионални инициативи. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Просто си позволете да направите онова, което толкова искате, а толкова ви е страх. Използвайте силата си. Живейте за този миг! Все пак, радвате се на успехи утре, независимо дали те са в личен или професионален план.

Рак

Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Открито ще изразите чувствата и емоциите, които Ви владеят и няма да съжалявате. Най-големият проблем за много от знака утре, че не мислите прекалено напред в бъдещето, а трябва. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега.

Лъв

Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Не проявявайте излишна активност на работното място и не инвестирайте. На част от вас утре ще ви се наложи да промените плановете си, тъй като едва ли срещате нужното съдействие, за да ги осъществите. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като просто моментът не е подходящ. Затова ще Ви се наложи да изчакате с действията си.

Дева

Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. С позитивните си мисли и поведение ще окажете благотворно въздействие и върху околните, които също като Вас се нуждаят от насърчаване. Като развитие четвъртък е положителен ден за Девите, но мнозина от представителите на знака ще са гневни през деня, защото се сблъскват с пречки. Непредвидени ангажименти ще променят плановете на мнозина от вас. Утрешният ден ще просто е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да ви изненада, а ако намерите верния тон ще гледате заедно в една посока дългосрочно.

Везни

Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите.

Скорпион

Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Обогатете се с нови, полезни за дейността Ви знания. Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им. Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори.

Стрелец

В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Признанието и успехът са Ви гарантирани, ако сте упорити и работите активно, без да се надявате на помощ. Утре ще можете да преуспеете , благодарение на появата на нови партньори и съюзници. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания.

Козирог

Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Утре вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Проведете консултации. Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Избягвайте конфликтите, дори и да Ви засягат ги отклонете, имате по-важни неща.

Водолей

Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Започващият нов период за Вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия. Утрешният ден ще е ползотворен за целева реализация по лични или други въпроси и предоставя благоприятни възможности за финансов успех. Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели. Времето е подходящо за посещение на зъболекар.

Риби

Ще бъдете разочаровани от любимия, когато по време на празник той ще започне да сваля Ваша приятелка или да се налива с алкохол. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Съвсем естествено е да се притеснявате пред неизвестното, но няма защо - имате жизнен опит, който Ви носи предимства, макар и с цената на много труд и лишения. Четвъртък ще бъде доста натоварен делови ден. Ще трябва да се справите с куп ангажименти - затова действайте още от сутринта, защото няма кой друг да го свърши вместо Вас. Четвъртък е твърде ползотворен и ще радва Рибите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари