Дневен хороскоп за 14 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Радвайте се и обичайте, другото ще дойде само.

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. Контактите Ви ще са показателни за това как да постъпите. Успявате в намеренията си и ще прокарате стратегията на целите си не толкова чрез тактика, колкото чрез акъл и реално поемане на отговорност. В следобедните часове си починете и се отдайте на любимите си занимания.

Щастливи числа: 11 25 32 31 35 43

Овен

У мнозина се появява стремеж към развлечения и популярност. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Деловият ден на Овните ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди.

Телец

Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Проведете консултации. Въпреки сложната ситуация, постарайте се да подбирате внимателно думите и действията си, дори ако това противоречи на настроението ви. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Изчистете от главата си от всички тревожни мисли.

Близнаци

Утре има шанс да преодолеете препятствия или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Доста от Вас са преминали през лабиринта на живота и нямат право да повтарят грешките си. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи. Не отлагайте твърде дълго разговора си с човек, с когото имате да изясните нещо важно. Ще се успокоите от това което ще научите.

Рак

Отнесете се отговорно към себе си. Аспектът ще преобърне нещата във Ваша полза и интерес, ще привлече благоприятната случайност в любовта и личните връзки и ще Ви помогне да изживеете приятни моменти. Утрешния ден символизира самооценката и обективното отношение към света. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Утрешният ден ще ще бъде чудесен за Вас, особено що се отнася до срещите и общуването.

Лъв

Освен професионалните ангажименти, утрешния ден подчертава, че ще отделите достатъчно време и за контакти в обществото. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. В лично отношение събота е спокоен и благоприятен ден. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Дева

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате. Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Бъдете дипломатични и тактични. Преди всичко обмислете плановете си, за да може да следите всеки етап безпогрешно. Акумулирайте енергия.

Везни

Няма да се чувствате възпрепятствани да изразите позициите си или подкрепите някого, който според Вас заслужава. Дръжте езика си зад зъбите и не тръгвайте на словесни войни, за да задоволите егото си. Съветът е да бъдете икономични в думи и дела, да не прибързвате и да не искате нещата да стават на всяка цена. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Служебните ангажименти няма да ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок.

Скорпион

Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Бъдете оптимисти. Не падайте духом, няма да липсват и по-приятни емоции, свързани с любими хора. Спомнете си, че нещата, които правим, трябва да носят радост, ако искаме да се чувстваме добре. Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега.

Стрелец

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. От разправиите и споровете на другите ще извадите късмет, ще получите тихомълком това, което ви е необходимо, и в следващите дни ще изпреварите конкуренцията. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Бурните спорове в началото на утрешния ден ще Ви накарат да се замислите дали не сте се увлекли в светски преживявания. Като никога близките ви ще са изключително сговорчиви и ще се съгласяват с всичките ви предложения, дори прищевки. Подобна ситуация не се случва често, така че настроението ви ще е прекрасно.

Козирог

До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Бъдете сдържани в отношенията си и не показвайте емоци - в противен случай може да се провалите и да съжалявате. Положителни звездни влияния не липсват на представителите на зодия Козирог в събота, но въпреки присъствието им част от Козирозите ще са леко нервни утре. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната.

Водолей

Намерете подходящ начин за изява на професионалните ви качества. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. Липсва Ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите утре. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават!

Риби

Очаква Ви доста ползотворен делови ден. Така че не търсете правилно и грешно, търсете Вашия отговор. Една малка промяна във външния вид ще Ви се отрази добре и ще Ви даде повече самочувствие. Поставете началото на нови задачи. Изпълнени сте с енергия, позволяваща Ви да свършите много задачи - не пропилявайте времето си напразно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари