Дневен хороскоп за 14 октомври 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В събота избягвайте спорове или неприятни ситуации свързани с непознати или с трудни по характер хора, особено с жени

Задълбочаването на съответната ситуация и развитието и в една неприятна за вас посока, могат да променят изцяло тенденциите за този ден. Събота носи радост свързана с изгубена надежда или очакване за нещо, получаване на полза от ситуация в миналото, която тогава сте приели негативно или като някакъв вид загуба.

Това ще бъде благоприятен ден за възстановяване на прекъснати приятелски, семейни или любовни отношения. В този план могат да възникнат някои противоречия свързани с неразрешени финансови проблеми или задължения.

Овен

Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.

Телец

Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.

Близнаци

Лесно ще излизате извън нерви, а това би се отразило зле на имиджа ви. Няма да търпите намеса в личните ви дела или оспорване на мнението ви, а така определено не се работи лесно. Не се чудете после защо хората ви отбягват.

Рак

До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.

Лъв

Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Не прекалявайте с телефонните разговори.

Дева

Спокоен и хармоничен ден. Привършете с някои неща, които все отлагате за почивните дни. Срещнете се с родителите си или пък с близките си. Не се затормозявайте със служебни проблеми, все пак днес е почивен ден.

Везни

Емоционален ден. Не се инатете излишно, особено за неща, за които не си струва. Погрижете се за хората, които обичате. Проблемите ви ще са заради нежеланието ви да промените нещо, не се самозаблуждавайте относно истината за нещата.

Скорпион

Прекалено много неща сте планирали за днешния ден, дано имате достатъчно време, а и да не се изпари желанието ви, за да ги свършите. Заложете на творческия подход дори към дребните неща, така няма да се отегчавате, а и ще свършите дори повече отколкото очаквате.

Стрелец

Една приятна есенна събота, малко мързелива, но тъкмо това ви е нужно. След натоварването през седмицата днес просто релаксирайте с приятели или пък с хора, които мислят като вас. Ей така, без напрежение може да научите доста нови неща.

Козирог

Страстите ви днес ще се вихрят най-вече у дома ви. Поне ги насочете в градивна посока. Не намирайте кусури на хората около вас, а им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си.

Водолей

Един ден за приятни занимания и грижи за другите. Това с грижата за вас е по-скоро принцип, но приятни занимания по-скоро ги пренебрегвате в името на нещо, понякога неоправдано. Позволете си днес да послушате себе си.

Риби

Защо ли днес ще спазвате приказката - защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари