Дневен хороскоп за 14 август 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

Овен

Още през първия делничен ден направете необходимото, за да оформите проектите си по възможно най-рационалния начин. Не закъснявайте с поетите от вас преди време срокове, защото това ще доведе до усложнения в скоро време. Бързите действия ще ви позволят да постигнете спокойствие и в материалната сфера. Правилното насочване на усилията ви в професионалната сфера ще ви позволи да постигнете чаканите от вас резултати.

Телец

Днес не очаквайте комплименти и още по-малко потупване по рамото от страна на началници или високопоставени особи. Важното през този ден е да поддържате добро и ефективно темпо на работа, което ще ви позволи да се наслаждавате на различни възнаграждения - както сега, така и в бъдеще. В същото време е добре да защитите по достоен начин своята самостоятелност. Обмисляйте внимателно отправените ви предложения!

Близнаци

Днес мнозина от вас ще се радват на благотворното влияние на звездите - както за малките неща от делови, материален и личен план, така и за важните. Опитайте се да използвате въображението си в делови план, но в същото време е хубаво да следвате установените правила в това направление. Концентрирайте се върху реализацията на напредничавите си идеи, но е важно да не достигате до крайности поради липсата на съобразителност.

Рак

Шестото ви чувство ще ви предпазва от неприятности в професионален и в материален план през днешния ден. Опитайте се по-малко да говорите за бъдещи проекти, тъй като никога не можете да бъдете сигурни с какви намерения са хората срещу вас. В любовта не бъдете твърде взискателни към интимната си половинка. Избягвайте действия, които могат да предизвикат завист у околните. Скромността днес на мнозина ще спести главоболия.

Лъв

Днес за почти всички от знака ще е изключително важно да бъдат добре информирани за новостите, настъпващи в сферата, в която работят. Опитайте се да не взимате отношение в чужд спор. Дръжте се настрана от чуждите проблеми и затруднения, независимо от какъв характер са те, тъй като вашата помощ няма да бъде оценена по достойнство. Открийте баланса между приходите и разходите си. Избягвайте затормозяващите ви задължения.

Дева

В началото на седмицата планирайте ангажиментите си така, че да успеете да свършите с неотложните задачи в сроковете, които сте си поставили. Понеделникът е изключително удобен да укрепите финансите си. Късмет ще ви носят сключените сделки днес. С дипломация и уменията си на ръководител ще успеете да постигнете желаното в професионален и материален план. Новите контакти и познанства ще ви облагодетелстват материално съвсем скоро.

Везни

Днес за почти всички от знака ще е важно да открият баланса в себе си и след това да се впуснат в стремглаво преследване на целите си. Добре е да се предпазвате от преумора, тъй като тя ще пречи на концентрацията и трезвата ви преценка. Опитайте се да си давате кратки, но пълноценни почивки, в които да обмисляте внимателно изминалите събития и да планирате предстоящите. Следвайте безотказно установения ред на работното си място.

Скорпион

Мнозина от знака днес ще се радват на професионални успехи. Възползвайте се от положителната подредба на звездите. Не взимайте повече, отколкото заслужавате, но и не давайте повече, отколкото трябва. Търсете баланс във всички направления и едва ли ще имате поводи за излишни тревоги. Мнозина от вас ще бъдат погълнати от собствените си дела от професионален и личен характер. Не пропускайте хубавите мигове, които можете да имате и в любовта.

Стрелец

Бъдете нащрек, днес всички погледи на работното място ще са вперени във вас и ще бъде следено всяко ваше движение. Ще получите възможност да докажете на какво сте способни и да проявите организаторския си и управленски си талант. Резултатите от вашата работа ще бъдат от полза не само за вас, но и за много ваши колеги, познати и приятели. Не оставяйте впечатление у другите, че вие сте магьосници и можете да направите всичко.

Козирог

В днешния понеделник избягвайте отъпканите пътеки и се стремете да бъдете оригинални, но съществува опасност да не се вслушвате в мнението на околните, пък били те близки и роднини, и да страдате от непрактичност при решаването на делничните си проблеми. Вие очаквате приходи, но това няма да стане днес. В никакъв случай не отказвайте предложение за странична работа. Парите, които ще получите, ще ви бъдат добре дошли.

Водолей

Не е изключено днес често да изпадате в депресивни състояния, защото смятате, че най-близките ви пренебрегват. Междувременно твърде голяма е вероятността за мнозина неочаквано и за тях да напреднат в службата. Най-вероятно при някои ще напусне началник или конкурент и ще заемат неговото място. Логично ще се подобри и финансовото ви състояние. Късметът ви ще работи без засечка, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си.

Риби

Понеделник ще е добър за професионалните ви изяви и бизнес, макар че още сутринта ще усетите, че звездите не са твърде благосклонни към делата ви. Следобед обаче ще се радвате на силна приятелска подкрепа във всичките си начинания. Възможно е да започнете нова любов или да освежите стара връзка. Финансовото състояние на мнозина ще се подобрява благодарение на роднини. Заловете се с проекти и използвайте цялата си находчивост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари