Дневен хороскоп за 14 август 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

14 август ще донесе приятни приключения на някои от зодиите. Други ще бъдат благословени със спокойствие

Вижте как ще протече понеделникът в дневния хороскоп.

Овен

През този ден сутринта ще сте много необходими на всички. Но вечерта ще ви се отблагодари с тихо, спокойно и много приятно занимание.

Телец

Днес не казвайте нищо, в което не сте напълно сигурни. При никакви обстоятелства не залагайте. Пазете парите и репутацията си.

Близнаци

Ако днес попаднете в центъра на вниманието на всички, опитайте се да използвате момента максимално изгодно. Кой знае дали скоро ще се появи друга възможност като тази?

Рак

Най-трудната ви задача днес ще бъде ставането от леглото. Други проблеми не се предвиждат. Може да се радвате на живота.

Лъв

Имате богато въображение, използвайте го, за да оцветите света около вас. Сега е моментът да разнообразието интериора у дома.

Дева

Днес ще бъдете много критични. Когато развенчавате друг авторитет, опитайте се да помислите защо имате нужда от това.

Везни

Единственото нещо, което може да ви попречи да постигнете успех днес, е вашето нежелание да го направите. Склонни сте да преувеличавате трудностите, пред които сте изправени.

Скорпион

Емоциите днес могат да ви подведат. Ще трябва да отделите много време и усилия, за да ги успокоите и най-накрая да придобиете способността да възприемате адекватно какво се случва, за да реагирате правилно.

Стрелец

Днес ще имате дълъг и много досаден разговор, в който няма да ви бъде позволено да вмъкнете нито една дума. Не се опитвайте да се борите с това, просто изчакайте да премине.

Козирог

Днес плановете ви ще пропаднат, но вие само ще се радвате на това. Ще имате голям късмет във всичко, свързано с нежни чувства и други приятни неща.

Водолей

Днес ще ви бъде трудно да бъдете обективни – импулсите, които бушуват в душата ви, ще бъдат твърде силни. Не взимайте важни решения.

Риби

Днес ще сте способни на наистина блестящи импровизации. Колкото по-малко се интересувате как да се изразявате добре, толкова по-добре ще се получат нещата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари