Дневен хороскоп за 13 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно.

И по-добри дни сте имали, но утрешния ден е интересен с това, че ще Ви предложи нова гледна точка, нова възможност да надскочите себе си и да откриете верния път. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите. Привечер се подгответе малко да си отдъхнете от бързото ежедневие.

Щастливи числа: 21 27 23 0 25 20

Овен

Преценявайте добре контактите си, ако няма как да отложите приема на хора. Изживявате неочаквано труден ден. Утре може успешно да осъществите делови преговори, да установите нови контакти или да сключвате договори – няма да срещате пречки. Внимавайте на кого се доверявате, ако не искате да останете с грешно впечатление по даден въпрос. В момента позициите ви са сравнително стабилни, а до няколко дни ще успеете да ги възстановите в пълния им мащаб.

Телец

Телци ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. И най-добре планираните преговори ще се разводнят и няма да дадат нужните за всички решения. Вероятна е съвсем неочаквана визита. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента. Не отлагайте твърде дълго разговора си с човек, с когото имате да изясните нещо важно. Ще се успокоите от това което ще научите.

Близнаци

Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Изживявате неочаквано труден ден. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него.

Рак

Вие сте склонни да се поддавате на собствените си слабости. Използвайте утрешния ден за срещи с приятели, за които не Ви остава време през седмицата. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено. Има и ясни Съдбовни предупреждения, акцентиращи върху необходимостта от честност във взаимоотношенията. Позволилите си да ги нарушат ще закъсат.

Лъв

Нараства дарбата Ви да убеждавате и сексуалният ви потенциал. Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Започващият нов период за Вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия. Петък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Дева

Изненадите утре са твърде много, дори и за Вас. Реализацията на някои дела и всекидневните ангажименти от делово и лично естество ще предизвикат вълнения, действайте с твърдост за овладяването им. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея. Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Препоръчително е да сте много внимателни и помнете, че трябва да действате без остри реплики от ваша страна.

Везни

Отстоявайки позициите си в деловата сфера, при провеждане на преговори в обществените среди или осъществявайки целите си чрез пътуване, Везни ще се радват на добри постижения. Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Пазете се да не попаднете в ръцете на собствената си глупост и не се изкушавайте защото си мислите, че "няма страшно, аз си знам". Ще имате eнергия в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Скорпион

Утре може да Ви позвъни човек, който може да обърне Вашия личен живот с краката нагоре и да извърти много качествен номер на Вашия любим човек. Добре е да действате според планираното и да работите в екип. Не отказвайте на инат съвети, защото може да се окажат полезни. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално. Въображението ви работи изключително добре.

Стрелец

Бъдете дипломатични и тактични. Начинания Ви носят успех, ако са добре обмислени и сте готови да се заемете с тях. Успехът е с Вас. Ще потърсят съдействието Ви по въпроси, по които сте компетентни. Въпрос, който ви създава безпокойство, ще намери решението си днес, но не и без подкрепата на близък човек.

Козирог

Толкова сте уверени в себе си, че нищо не може да Ви изкара от релси. Сред обкръжението си ще откриете подходящите хора, които заслужават да бъдат включени в общ проект с Вас, и няма да сгрешите - заедно ще постигнете бърз напредък. Възможно е да Ви се обади приятел, когото отдавна не сте чували, или просто да прекарате повече време в приказки по телефона. Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Водолей

Вечерта Ви очакват приятни моменти в компания. Не бързайте, в противен случай бъдете готови да платите допълнително с нерви и пари. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Водолеите, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Съмненията, които имате към определен човек скоро ще отпаднат. Правилно ще приемете неговата позиция и ще продължите заедно напред.

Риби

Може да видите някого в истинската му светлина, да си направите сметката и да решите утре дали да продължите, или да преустановите контакта. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора - те също Ви мислят доброто. Имате шанс за значими постижения чрез контакти през този ден. Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Утре няма да сте замаяни и да се чудите какво точно трябва да свършите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари