Дневен хороскоп за 13 октомври 2020

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Във вторник всяко събитие, действие или решение ще зависи от вашите собствени емоции или тези на хората, с които ще имат контакти. Днес разумните решения ще се постигат трудно, но няма да са невъзможни.

За вас ще бъде важно да не се засягате от хапливи коментари, случайно или умишлено подхвърлени обиди, негативни коментари, обвинения. Днес не е време да разисквате подобни неща. Вниманиеще изискат желанията на деца или по-млади хора, които могат да се опитат да ви манипулират или излъжат в нещо, за да постигнат свое собствено желание. Конфликт с мъж, който живее в друго населено място може да има неочаквана за вас развръзка. Новините, които ще получите днес от роднини или близки на семейството ви хора, могат да ви натъжат или разочароват.

Мъжете, които ще пътуват днес, да избягват прояви на високомерие, прекалено самочувствие, наглост (особено когато шофират). На вашите действия ще им бъде отговорено със съответните противодействия.

Жените като цяло ще са в по-добра финансова позиция днес, но това не бива да прави неразумни. 

Овен

Очаква ви истински плодотворен ден. Грешката ви ще бъде да се откажете прекалено рано. Действайте, до когато е възможно.

Телец

Днес ви върви с покупките. Не се колебайте да вземете това, което ви харесва, особено ако сте убедени в качеството му.

Близнаци

Това е ден, в който да положите усилия да разберете ситуацията, в която се намирате. Всякакви опити за борба със статуквото ще бъдат безплодни.

Рак

Днес може да се сблъскате със сериозни препятствия в личния живот. Пренебрегвали сте дълго време някои проблеми, които сега са на ръба на скандала.

Лъв

Този вторник не оставайте длъжни на никого. Каквото и да вземете сега ще трябва да го върнете на прекалено висока цена.

Дева

Този вторник ще може да се уверите, че сте надминали повечето си конкуренти. Имате възможност да увеличите преднината още.

Везни

Този вторник не правете компромиси със здравето или с настроението си. Щом не се чувствате добре, просто не правете нищо.

Скорпион

Този вторник не драматизирайте нещата. Всеки има своите моменти на самота и чувство за неразбраност. Скоро ще ви мине.

Стрелец

Днес ще може да се огледате в резултатите от делата си. Ако нещо не ви харесва, то това ще е последица само от вашите действия.

Козирог

Днес бъдете сигурни, че и най-малката и незначителна идея може да се превърне в плодотворно начинание. Проучете всички възможности за осъществяването им.

Водолей

Днес ще може да се гордеете със свое постижение. Това може да ви подсети за всички пропуснати възможности до момента. Бъдете по-настоятелни за себе си.

Риби

Днес не се колебайте да отстоявате себе си. Това, което чувствате не е плод на фантазията ви. Заложете на диалога.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари