Дневен Хороскоп за 13 Ноември 2015

0
Дневен Хороскоп за 13 Ноември 2015
Дневен Хороскоп за 13 Ноември 2015

Овен

Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание - общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание - помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.

Близнаци

Днес семейният Ви живот може да получи нови стимули за развитие. Не се опитвайте да разпознавате поставени клопки в тези промени! Човекът, който искрено обича, е способен на много неща. Да не би да се съмнявате, че Ви обичат?

Рак

Вашата вродена емоционалност малко се е понижила, отстъпвайки място на такива качества, като любопитство, подвижност и възприемчивост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в състояние да усвоите всякаква информация, та дори да сте я чули само един път. В същото време нараства вероятността за принудително пътуване, но да съжалявате, че сте ги предприели, почти няма вероятност. Времето е прекрасно за обучение. Ако например Ви се налага да напишете реферат по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в онзи ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне отново да преживеете всички чувства, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и значението на Вашия любим човек в живота ви... А и просто като експеримент е интересно!

Дева

Препоръката на звездите е, днес да забравите за всички общопризнати и общоприети норми на приличие, а да се държите със своя любим човек така, както Вие намирате за нужно, а не както смята обкръжаващото Ви общество. В края на крайщата вашите отношения касаят Вас и само Вас.

Везни

Идеално време за актьори, музиканти и художници. Ако съумеете да избегнете негативните емоции в семействето и с възлюбените, както и да проявите сдържаност и справедливост при решаване на финансовите въпроси, за вас може да възникант неочаквани делови и романтични възможности.

Скорпион

На това, как ще се развиват събитията днес, не малко, а даже много голямо влияние ще окажат отдавна отминали дни. Тъй като миналото все- пак не може да промените, протичането на днешния ден в рамките на Вашите планове съвсем няма да е възможно.

Стрелец

Споровете във Вашия тандем днес ще се разгарят не на шега. И отгоре на това ще са по не принципни въпроси. Просто, неизвестно защо, Вие и Вашият любим човек ще решите, че трябва яростно да изяснявате, кой е бил по-прав по този или онзи въпрос: Кант, Ницше, или съседа чичо Иван. Много е важно, такава научна полемика да не Ви доведе до сериозни кавги.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък - това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко...

Водолей

Освен на своя любим човек, в света има много хора, на които Вие сте скъпи. Затова ако днес разговорът ви е разправия, плавно преминаваща в скандал и заплашваща с раздяла, това не е края на света. В крайна сметка вероятността всичко да се уреди е доста голяма, но и да не се случи, едва ли ще останете самотни...

Риби

Нещо приятно ще се случи, може да намерите своя човек и мястото си в живота. Реагирайте на покани и обаждания, оставете на усета да ви води. В днешния ден меланхолията подгонва самотниците. И най-заклетите ергени може да се обвържат. Обадете се на приятел, не оставайте сами, толкова много неизживяно щастие напира да влезе в живота ви. Благоприятни са зачевания и оплождане ин витро. Обезпечете живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари