Дневен хороскоп за 13 март 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда ще обмисляте някои свои разходи, предимно такива свързани с хора от семейството ви. Ще ви се наложи да вземете решениe, което ще касае по-сериозен разход свързан с дете (за тези, които са родители).

Днес избягвайте да се обиждате на думи или коментари от страна на мъж, защото те ще се дължат на неговото лошо настроение.

В сряда фокусирайте вниманието си върху предложение или покана, които могат да променят положително някои неща в живота ви. За някои от вас сряда вещае разговори или ангажименти свързани със здравето на жена.

Овен

Отношенията с любимия човек може да бъдат противоречиви и объркани. Вие сте много активни и се стараете, без да отлагате, да въплътите в живота първата дошла ви на ум идея.

Но тъй като сте твърде импулсивни и самоуверени, напълно възможно е да се скарате с по-възрастни роднини.

Възможна е и смяна на местоработата или въобще на сферата на дейност. В основата на това лежи вътрешния протест на Овните против консерватизма.

Телец

В общуването си с любимия човек не се старайте да бъдете твърде сериозни, не предявявайте правата си над него. Бъдете дружелюбни, открити и отзивчиви в отношенията с децата си.

В работата си най-много цените независимостта и перспективата да проявявате творчески подход и да продължите обучението си.

Не ви се препоръчва да отлагате плащането на данъците и дълговете.

Близнаци

Животът ви е изпълнен с неочаквани събития, но това особено се отнася за любовните отношения и семейния живот. Нужно ви е да се научите да проявявате издръжливост и търпение, особено при близко или интимно общуване с роднините.

По-добре ви е да работите самички, вашите смели идеи могат да ви донесат добър доход. Възможно е да получите пари от завещание.

Рак

Възможна е с нищо необоснована ревност на всеки от партньорите. Брачният ви партньор може да ви упрекне незаслужено за това, че не му отделяте достатъчно внимание.

Възможни са обиди, сълзи и дълбоко разочарование. Много работа през първата половина на месеца е свързана с изкуството.

Днес сте изпълнени с творчески сили. Благодарение на плодотворната работа през втората половина на месеца материалното ви положение значително се подобрява.

Лъв

Животът ви е изпълнен с неочаквани събития, но е възможно да ви се наложи да преживеете много разочарования в сърдечните дела. По-добре е да насочите излишъка от енергията си към обзавеждането на дома – тогава и отношенията в семейството ви се заздравяват.

Независимо от изгледите, предприемчивостта и чувството за отговорност могат да доведат до това, че вие независимо от себе си да изнесете на плещите си огромна работа.

Способни сте да проявите такава гъвкавост, че винаги да излизате сухи от водата.

Дева

Не провокирайте любимия си човек към свади. Възможно е да усетите безпричинно недоволство от живота си. Концентрирайте се само над най-главното и не се отвличайте с дреболии.

Възможни са неочаквани постъпления на пари, но „лесните“ пари си отиват също така леко, както са и дошли.

Везни

Може да сте настроени за прекратяване на отношенията и готови за нови срещи и впечатления. Ако действията ви се окажат спасителни за някого, можете да считате този факт като заслужена награда за своите старания.

Засега не си струва да споделяте с приятелите или колегите своите планове за бъдещето, идеите и творческите находки.

Скорпион

Изхождайки от самозащитата и отстоявайки своята независимост може да проявите инстинкт за разрушение, причинявайки на своите любими хора невероятни физически и душевни страдания.

Денят се характеризира със суета и дребни грижи.

Скорпионите са хора с нечовешка воля и мобилизирайки своята психическа сила, днес те са способни да постигнат всичко, каквото и да са замислили или пожелали.

Стрелец

Събитията от деня може да посеят в душата ви съмнения в правилността на своя избор. Вслушвайте се в съветите на приятелите или на близък човек.

Постарайте се през този ден да се въздържате от всичко, което може да нанесе вреда на вас и семейството ви.

Не е изключено днес да успеете да разширите перспективите на своята дейност и да откриете други източници за печалба.

Козирог

Ако държите на своите отношения, по-добре е да избягвате взривоопасните ситуации и да преживеете новото увлечение не наяве, а във фантазиите си.

Възможно е вашата външна студенина и равнодушие да се разглеждат от близките като нежелание да се разберете един друг, което може да доведе до неприятности в отношенията.

Може да постигнете благополучие само при условие, че действате активно, съобразявайки се с мнението на околните, уважавайки деловите качества на партньорите си по бизнес.

Водолей

Възможно е измами, клевета или недоразбиране да попречат на развитието на любовните ви отношения. Роднините ви се нуждаят от вашето внимание.

Измами, илюзии в партньорските отношения и ревност могат да бъдат причината за резки, необмислени обвинения по ваш адрес.

Ако днес допуснете пропуски, то може да ви бъде трудно да ги поправите.

Риби

Денят може да ви донесе илюзии и заблуди. Неблагоприятни са годежите и сключването на брак. Егоистични и неискрени хора могат да се възползват от вашата детска непосредственост и безкористност.

Ако развиете у себе си положителни качества, то може да придобиете необикновен интелект и висока изобретателност/например, Айнщайн, който е роден на 14 март, потресе света със своята теория на относителността/.

Могат да се появят необикновени финансови способности, ако не позволите да бъдете увлечени от неосъществими мечти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари