Дневен хороскоп за 13 февруари 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Понеделник може да се запомни с едно неприятно преживяване, което ще бъде вследствие на вашите действия през последните дни или седмици

Подобно преживяване ще се отрази зле на вашите лични и професионални отношения. Ще се почувствате наранени поради личното ви усещане, че хората не ви отдават дължимото уважение и никой не ви слуша и разбира.

Утре може да се почувствате неспособни да приведете в хармония желанията и емоциите си и да контролирате гнева си. Противопоставянията днес ще ви карат да се чувствате неразбрани и контролирани от други хора. Мълчанието ви утре или прояви на импулсивно поведение ще ви вредят в дългосрочен план, защото могат да бъдат причина за разочарования или да ви създадат допълнителни нежелани проблеми.

Трудностите като цяло ще бъдат свързани с невъзможността ви да разбирате правилно другите, както и вие самите да изразите правилно себе си.

Овен

Утре имате куп неща за вършене. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването.

Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца.

Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Телец

Понеделник носи успех на Телците. Понеделник е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Бъдете внимателни в избора на партньори.

Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Близнаци

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта.

Утре нещата ще се развиват доста бързичко. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания.

Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица.

Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак

Утрешният ден ще блести с особен успех за Раците. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности.

Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Обърнете внимание на семейството си. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Понеделник ще сблъска много от представителите на Лъв с нови преживявания. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи.

Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им

Съдбовен шанс за финансова реализация. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов.

Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви.

Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. В първите дни може още да усещате по-трудните звездни влияния и да се чудите как да съвместявате отделните задачи и ангажименти, но има голяма вероятност по-нататък през месеца да изпитате облекчение – не само откъм работа, но и що се отнася до душевните Ви преживявания.

Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите.

Понеделник е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Девите. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Везни

Утре сте с променливо настроение. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно.

Утрешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Утрешният ден ще е благоприятен за работа и начало на важни дела.

Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете внимание какви проекти ще реализирате в бъдеще – колкото по-творчески и оригинални са те, толкова по-добре.

Грижете се за спокойствието си. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно.

Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. А колко влюбени ще се чувствате утре…. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте.

Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Утре сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията ви.

Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Козирог

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора.

Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в понеделник да се захващате с това.

Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили.

Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Водолей

Понеделник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща.

През понеделник внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Объркани сте емоционално.

Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Риби

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Риби, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения.

Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н.

Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари