Дневен Хороскоп за 13 Февруари 2015

0
Дневен Хороскоп за 13 Февруари 2015
Дневен Хороскоп за 13 Февруари 2015

Овен

В последния ден на деловата седмица мнозина от родените в знака ще бъдат изправени пред трудности в работата, които ще подложат на изпитание вашата емоционална стабилност. Не пръскайте наличните си финансови средства за вещи, които за вас не са от първа необходимост. Само малцина от вас, и то родените през третата декада, ще съумеят да постигнат жадувания стабилитет в професионалната сфера, особено ако до момента са взели всички мерки.

Телец

Днес всички от знака не бива да пренебрегват необходимостта от положителни емоции, които в действителност ще им вдъхват повече увереност и самочувствие във всяко отношение. Напълно възможно е част от вас да станат жертва на недоброжелателни колеги, но нищо няма да с негативен знак до момента, в който не го приемете за такова. Някои от родените в края на знака ще трябва да се съобразят с някои условности.

Близнаци

Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова е по-малка вероятността да издадете своя тайна на недоброжелател, който да я използва срещу вас. В края на разглежданата седмица се опитайте да отговорите адекватно на връхлитащите ви събития в професионален, личен и материален план.

Рак

Стремете се да останете верни на себе си, дори да сте предизвикани към проява на друг тип поведение от страна на ваши неприятели. За сметка на това се опитайте да прекарвате повече време в компанията на любимия и близки приятели. По необходимост на някои ще се наложи да осъществят кратко пътуване. В любовта не се доверявайте лесно, особено ако интимната ви връзка е отскоро. Това важи и за хора, които не познавате достатъчно добре.

Лъв

Част от вас ще проведат важни разговори, от които ще дойдат и новите ви отговорности от делови характер. От любовта ще черпите вдъхновението, необходимо ви да сте винаги на ниво в деловата сфера. Ще установите нови работещи контакти от професионален характер. По-голяма част от вас ще постигнат напредък, ако имат ясни и конкретни цели в професионалната сфера. Ако се колебаете дали да тръгнете на път, то по-добре го направете сега.

Дева

Продължавайте да не се доверявате на привидното, особено в отношенията със заобикалящия ви свят. Мнозина от знака ще получат приятни новини относно бъдещото си професионално осъществяване. Напълно възможно е да ви се предложат по-добри възможности за обучение и работа, което със сигурност ще доведе до поредица от още положителни изменения за вас и в бъдеще. Петък е подходящ да планирате работата си в няколко професионални насоки.

Везни

В последния работен ден на седмицата мнозина ще търсят удовлетворение в контактите със заобикалящите ви в професионален и личен план. Малка част ще успеят да постигнат добри договорености, които в крайна сметка ще имат отлично финансово изражение за тях. Подкрепете интимната си половинка във важна инициатива, тъй като това ще осигури и на двама ви повече сигурност от всякога. При всички ще е изразен стремежът към увеличаване на парите им.

Скорпион

С концентрация ще печелите възхищението на заобикалящите ви. Възможно е да установите контакти, които в бъдеще ще се развият по най-добрия за вас начин. Не се колебайте да бъдете себе си, но не се крийте зад маската на безразличието. Може би е добре да подскажете за страстите, които бушуват във вас. Финансовата ви стабилност ще ви позволи да осъществите някои належащи плащания.

Стрелец

Сполука ще имате в бизнес делата и сделките. Някои днес ще се доказват на ново поприще. Начинанията ви ще са съпътствани от шанса. Ще трябва да вземете важно решение. Необмислени думи могат да обезсилят всички усилия, които сте вложили, за да възстановите връзките си с близък човек. Дразните се от неудачите и непрофесионализма около вас. Клюки пораждат спорове и неприятности. Не оставайте сами вечерта - самотата ще ви донесе неприятни мисли.

Козирог

Всички съвместни дейности и инициативи могат да приключат много добре, но не хитрувайте. Не предизвиквайте съдбата с необмислени неща. Разчупването на правилата и нормите ще се окаже полезно за вас, но предварително обмисляйте какво и доколко може да си позволите на работното място. Някой може да ви отправи някакво щедро обещание, но опитайте да прозрете дали е истина. Пазете се от прибързани решения, ако от вас искат бърз отговор.

Водолей

Звездите ви дават предпоставки да успеете в дейността, с която се занимавате. Няма нужда да се доверявате на съвети на колеги, а действайте сами. Не се амбицирайте да постигнете целта, която сте си поставили, а намерете време и за себе си. Очертават се успехи най-вече за хората на финансите и сделките. Младите да се пазят от необмислени флиртове и срещи с непознати хора, които могат да не донесат резултатите, които им се предлагат.

Риби

Такъв извод определя, че успехите ви ще са на професионалното поприще. Добри изгледи има в бизнеса за родените през март. Контакти с нови партньори ви дават възможност за по-мащабна дейност. Родените през февруари трудно ще се решат на експерименти. Не позволявайте свойствения ви гняв да играе решаваща роля при някакъв конфликт. Звездите препоръчват да помислите за пълноценна почивка - можете днес да планирате неангажирано пътуване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари