Дневен Хороскоп за 10 и 11 Октомври 2015

0
Лъвове и Деви търсят още информация, Везни и Козирози разчитат на услуги
Лъвове и Деви търсят още информация, Везни и Козирози разчитат на услуги

Овен

През уикенда като Телци уреждайте търпеливо проблеми и особени свързани с разплащания. Овните няма да се връщат към сегашните теми в близки дни, а Раци и Скорпиони може и да не ги разберат. Ако в работа сте постигнали някакво равнище, няма да оставите на несериозни и неопитни колеги да пилеят завоюваното. С близки се държите скромно, любимите си не глезете излишно.

Телец

В събота и неделя като Овните трябва да действате много внимателно по делови и лични въпроси. Раци пък не харесват търпението ви, но техните проблеми са други и вие няма да им се месите. Сега Телците наистина трябва да избягват спорове с близки, познати, колеги, нещата по-лесно ще се наредят. Особено важно е вкъщи да е спокойно, намалете критичния тон към домашни.

Близнаци

Днес и утре като Раците трябва да избягвате спор с близкото си обкръжение, макар че сигурно има поводи. Близнаците обикновено реагират емоционално, сега не е от полза. Мнението ви тежи с принципността и компетентността си, ще сложите на място виновните за неприятна ситуация. Ако някой ви засегне, ще надмогнете това, имате задачи, хоби, и общуване с изкуство ще ви помогне.

Рак

Ако миналата сряда сте проявили търпение за редица неща, сега вече не искате и даже не харесвате изчаквателната позиция на Овни и Телци. Раците да бъдат по-отстъпчиви, иначе като Близнаци рискуват спорове с близки, бързо ще се задълбочават. Някои са много настъпателни по делови въпроси, но скоро ще се убедят, че шансовете им не са там, където са съсредоточили своето внимание.

Лъв

Връщате се към теми от четвъртък, дали сте наясно с цялостната картина... Сега Лъвовете трябва да подтикват и Деви да търсят допълнителна информация, да усвояват умения, да се подготвят за възможни промени. Група Лъвове са склонни да хитруват и флиртуват, няма да е от полза. Анализирайте мотивите на близки хора, с неефективни отношения няма да се примирявате...

Дева

В събота и неделя Лъвове ви подтикват да търсите повече информация по делата си, за да извлечете максимално възможните печалби. Едни Деви привличат внимание с практични проекти, към които скоро ще се присъединят и колеги, познати, съседи. Други получават отговорни задачи от шефовете и дейността им обещава служебен напредък. Близките ви подкрепят във всичко.

Везни

През уикенда като Козирозите уреждате делови и лични неща благодарение на познати и роднини. Хубавото е, че и Везните са много отзивчиви към проблемите на околните, даже е възможно чак след време другите да им признаят колко важен се е оказал техен доброжелателен жест. Обичате да помагате, и то от сърце, постарайте се да обогатявате още и още уменията си.

Скорпион

В събота и неделя не споделяте нашироко идеи за изява и печалби, с Овни изобщо не намирате общ език по темата. Скорпионите ще спечелят повече, ако се нагласят за сътрудничество с околните, след време ще блеснат и със свои инициативи. Не сте по лесните победи, в любовта началото на партньорство ще бъде трудно, а обвързаните с такт и търпение ще напасват битовите неща.

Стрелец

Този уикенд е за спокоен и уединен отдих, имате нужда от почивка. Ако ви влекат някакви забавления, позволете си ги, но избягвайте големите компании, където трябва да се съобразявате с различни капризи. Стрелците да не се месят в споровете на околните, нито в работата, нито вкъщи са засегнати интересите им, а си имат и други задачи. В любовта не налагате и не приемайте диктат...

Козирог

В събота и неделя вие и Везни бавно и славно, но доста успешно разчиствате дела и лични задачи, близки и колеги ви правят услуги. Група Козирози ще отложат някои проекти за по-нататък, противниците на техните идеи са по-силни, а и те търсят помощ от заместници, чрез познати и пр. С търпение и упорство се справяте, но в любовта не можете да предизвикате бърза промяна.

Водолей

Труден уикенд, мнозина се притесняват за партньорства и финанси. Водолеите ще се справят и с тези проблеми, и с неща, които спъват начинанията им в деловата сфера от известно време. Помагате на другите безкористно и хората с желание подкрепят идеите ви, понякога след години се радвате на топла дума за добрите си жестове. Някои срещат любовта, други намират нови приятели.

Риби

За събота и неделя се очертава повече работа, но вие няма да се притесните и особено ако става дума за начинания с приятели. Сега доста Риби ще имат този шанс, но каквато и да е позицията им в екипа, да действат старателно, а не да се мъчат да печелят на чужд гръб или да прехвърлят вината за грешки на друг. Едни срещат голямата си любов, а втори решават да приключат ли връзката си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари