Дневен хороскоп за 11 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви.

Желанието ви е да мързелувате и денят като че ли е създаден точно за това. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказана. Характеристиката на периода, през който преминавате, е благоприятна като етап, но отделните часове имат специфичен отенък и са детерминирани според дневното влияние, което за утрешния ден определя сблъсъци с противници. Ако непрекъснато ги критикувате или им правите забележка ефектът ще е твърда съпротива от тяхна страна.

Овен

Венера, вашата управляваща планета, си идва на мястото във вашия знак – започва изключително благоприятен период, през който ще се създадат добри възможности за постигане на хармония и разбирателство както в личните, така и в професионалните ви отношения. Подходящ момент за развитие на различни творчески идеи, особено в сферата на материалното благополучие. Бъдете пестеливи. Преценявайте точно възможностите си преди да сторите избора си. Утре ще сте особено чувствителни към мнението на околните.

Телец

Изпълнени сте със сили. С важна среща е свързан понеделник и то може би повече от една. Обсъдете ги с вашия адвокат и едва тогава вземете решение. Внасяйте творчески подход в рутинните си занимания, забавлявайте се!. Отнасяйте се с търпение към всичко, което правите утре.

Близнаци

Силни сте и ще успеете да обърнете в своя полза случващото се. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Спортът и творческите занимания ще ви зареждат. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Проявете по-голяма сериозност.

Рак

Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си. Не се натоварвайте излишно с проблемите на хората около вас, това няма да ви е от полза. В едни случаи деловите задачи никак не са малко, а времето за изпълнението им е ограничено, а в други става въпрос за приключване с делата в настоящата фирма и преминаване на нова работа. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте близките си. Стабилизирайте постигнатото до момента.

Лъв

Направете го и ще се радвате на повече усмивки около вас. Проявете щедрост към този, който ви моли за заем, ако прецените, че няма да нарушите материалната си стабилност. Препоръчителни за вас са всякакви творчески дейности, които извършвате или като хоби, или дори за забавление. Умерената ви посветеност на професионалните ангажименти, може да ви помогне да забележите нещо важно около вас. Подредете целите си според степента им на полезност и приложимост.

Дева

Необходимо е време, докато изработите становище и добиете увереност. Също обърнете внимание на човека до себе си. В противен случай съдбата не би ви спестила бурните емоции, които в повечето случаи изтощават. Разумът и чувствата ви може да са в пълно противоречие утре. Утрешния ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания.

Везни

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Най-големият проблем за много от знака утре, че не мислите прекалено напред в бъдещето, а трябва. Подходящ момент за учене и за пътувания. На фона на релефните затруднения, валидни за представителите на почти всички Зодиакални знаци, сполуката на Везните през утрешния ден е впечатляваща. Избягвайте срещи с непознати, кандидати за ваши делови партньори и не приемайте предложения им за инвестиции, дори и да са близки с ваш колега.

Скорпион

Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Възстановете силите си вечерта. В момента е сигурно, че ще осъществите намеренията си. Спазвайте правилата и не се опитвайте да привлечете вниманието на всяка цена. Поведението ви ще получи висока оценка.

Стрелец

Не е време и за професионални инициативи. Следобед ще се наложи да се справяте с проблеми на ваш близък. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви. След това ще са ви нужни само две неща, последователност и упоритост. Концентрирайте се, за да избегнете грешките.

Козирог

Вероятно някои ще го сторят, защото ще възникнат много остри противоречия, които не обещават нищо добро. Във взаимоотношнията ви с партньорите ще възникнат разговори. Не е изключено рисковани финансови операции да гарантират още повече финансовата ви стабилност. Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Няколко разнопосочни влияния са валидни за вас в понеделник – семейни конфликти и за някои раздяла, проблеми с делови партньори и нестабилни условия в деловия сектор.

Водолей

От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от Водолеите. Ще бъде грешка, ако решите да споделите идеите си с хора, които ви ласкаят. Изявете своите положителни качества, но ценете и качествата на другите хора, от които сте зависими. Контактите ви на всички нива ще са плодотворни. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Ще се почувствате много по-уверени в себе си, ако си правите подробен график и се стараете да го следвате. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. В края на утрешния ден ще получите предложение, което ще занимава мислите ви дълго. Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари