Дневен Хороскоп за 04 Ноември 2015

0
Дневен Хороскоп за 04 Ноември 2015
Дневен Хороскоп за 04 Ноември 2015

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, се явява следствие на нещо, направено от Вас по-рано, и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова демят ще бъде доста неефективен. Вечерта е възможно неразположение, като са вероятни главоболие и безсъница. Откажете се от вредните привички и запазете верността си към здравословния начин на живот: днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

За Вас този ден е наистина хубав, но за постигане на действително значими резултати ще се наложи да се потрудите доста. Преди всичко трябва да намерите помощници, които да са истински надеждни! Без тях ще Ви бъде действително трудно да решите всички актуални задачи. Освен това ще трябва постоянно да контролирате съюзниците. Днес даже и проверените хора ще допускат досадни грешки. В личната сфера също много зависи от Вас. Ако сте по-енергични, настойчиви и изобретателни, всичко в деня ще се подрежда прекрасно. Ако чакате инициатива от другите, напразно ще си губите времето и ще бъдете разочаровани.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак

Обърнете днес внимание на представителя на противоположния пол, който често Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в обществения транспорт или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или иначе - замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?...

Лъв

Романтичните увлечения избухват лесно и се развиват стремително, макар че обстоятелствата сякаш съвсем не предразполагат към това. Най-лекомислените Лъвове даже са готови да пожертват вече създадени отношения, заради случаен флирт. Доста време ще заеме регулирането на семейните разногласия: ще се наложи да помирявате спорещи роднини, да търсите компромиси и да правите планове, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не трябва да са големи, за да не се отразят на и без това „тънкия” Ви бюджет.

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Страдате от невъзможността, да постигнете желаното на момента. Целта е близка - само да протегнеш ръка, но сега трябва да се запасите с търпение и просто да чакате. Да се отвлечете от неприятните мисли, ще Ви помогне решаването на проблеми - свои и чужди. Не бягайте от грижи - днес е най- добре изцяло да се потопите в тях. Ако търсите любов, разбиране и сериозни отношения, през втората половина на деня ще имате шанс да удовлетворите своите желания. В случай на разногласия с близките е принципно важно да намерите мирен начин за решаване на проблема, тъй като кавгата, дори да е за дреболии, има опасност да се превърне в катастрофа.

Стрелец

Прекрасните семейни и романтични взаимоотношения ще създадт платформа за повишаване на Вашето самочувствие и настроение, но не трябва да прояввате безгрижност и да натрапвате своето мнение на другите. Вашите най-добри качества на характера ще Ви донесат успех в професионалната работа и бизнеса.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби

В опитите си да внесете яснота в междуличностните отношения, Вие сте направили две крачки напред и една назад. Но дори само факта за някакво движение, вече е добър знак. Вашата интуиция се опитва да Ви подскаже, как да действате днес сутринта. Възможно е да е уместен мекия и внимателен стил на общуване. По-късно през деня трябва да проявите предпазливост, тъй като всички, включително и Вие, сте склонни към излишна чувствителност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари