Дневен Хороскоп за 03 Юли 2015

0
Дневен Хороскоп за 03 Юли 2015
Дневен Хороскоп за 03 Юли 2015

Овен

Петък – не петък, вие трябва да уреждате най-стриктно деловите си проблеми, а и да подтиквате близки Риби да не претупват своите. Само че някои Овни са доста притеснени от някакви пречки, мислят за стари грешки и неприятности. Излишно се вживявате, сега упоритостта и старанието ви гарантират добри резултати, още по-положителен бъдещ развой, привличате влиятелна закрила.

Телец

Уж деловата седмица изтича, а вие се чувствате пълни с енергия, амбицирате се да използвате и най-малката възможност за изява и печалби. Телците да не прекаляват, имат нужда от почивка, новите начинания трябва да се планират и подготвят, да се привлекат сътрудници. Важно е да действате по главните си цели, постъпления ще идват, а днес бъдете по-пестеливи и в свободното време.

Близнаци

От вчера се откриват ненадейни възможности за изява и печалби, но все пак търсете допълнителна информация, преди да вземете едно или друго решение. Близнаците да не разчитат много на колеги и приятели, ентусиазирани са да действат, но от припряност допускат недоразумения, грешки. Ще внесете ред в екипа си, постиженията идват бързо, скоро нарастват, а спирате и разправиите.

Рак

Все още се долавят влияния от началото на юли, склонни сте да гоните големи изяви и печалби. Раците като Водолеите поемат и много ангажименти за услуги на близки, познати. Няма лошо, но финансовата страна на нещата да се урежда точно, иначе отношенията може да се влошат. Упорството в делата ще бъде оценено високо, отварят ви се други шансове, намирате си нови приятели.

Лъв

В петък приключете обичайните си делови задачи и мислете за отдих с близки и приятели. Лъвовете имат доста амбициозни професионални проекти, може и да се изкушават от нова месторабота и начинания, но моментът не е подходящ, да не се подлъгват по обещания за постове и заплати. У дома ще поговорите с обичаните, радват ви уют и уважение, а идеите за рисковани промени отлитат.

Дева

Ангажиментите ви за петък са доста, работите с настроение, помагате и на хора, които са ви по-близки. Е, Девите нека подскажат на околните, че няма да щадят сили в работа, но не искат да ги заливат с мрънкане, това вреди, а не помага. Тактичните ви жестове ще имат ефект, скоро колеги и приятели ще се стегнат, задачите ще бъдат приключени, печалбите ще радват екипа, домашни.

Везни

Петък не случайно е наречен ден на майстора, за вас не е подходящо сега да се залавяте с нови делови планове. Везните имат идеи, идват и предложения, ала за момента ще се ограничат в рутинните си задачи, там също трябва да проявят голяма бдителност. Няма да допуснете грешки и ощетяване, а вечерта ще бъде само за отдих, и то сред по-близки, ще обсъждате проблеми, ще искате услуги.

Скорпион

В деловата сфера петък идва с напрежение, може да не останете най-доволни от работа или отношения с партньори, колеги, клиенти. Скорпионите да не се вживяват в проблемите, а да си организират добре почивката, имат нужда да се възстановят, да обмислят трудностите, да си подготвят план. Скоро околните ще видят: и сериозни пречки не ви вадят от равновесие, професионалисти сте.

Стрелец

В петък под влияние на Риби трябва да анализирате по-строго финансовите си проблеми, има риск да останете с празни джобове. При Стрелците влиянията се запазват и в началото на идната седмица, да не прибързват със стъпки, които биха довели усложнения с партньори, клиенти и шефове, промените у дома също трябва да се планират спокойно. Имате нужда от отдих, укрепване.

Козирог

Този петък влагате голямо старание в задачите, с които се заемате, ала не чакайте бързо признание и издигане. Много Козирози помагат и на колеги и близки да се справят с пречките си, ако става дума за заеми – също могат да отделят от бюджета си. Не се притеснявайте, че похвалите се бавят, скоро ще дойдат, с тях и шансове за професионално утвърждаване, сега все още е рано.

Водолей

И при вас се чувстват влияния от предишните дни, връщате се към стари, но добри идеи за изява. Водолеите като Раците са си набелязали много задачи, не отказват и услуги на заобикалящите. Тенденцията се задържа, уреждайте най-стриктно финансовите въпроси, иначе даже с роднини ще има спорове. Дамите предвиждат пречките и действат ефективно, за близки са просто вълшебници.

Риби

В петък близки Овни ви подтикват стриктно да уреждате делови и финансови въпроси, не подценявайте съвета и в следващите дни. Сега доста Риби не са със стабилен бюджет, като Стрелците трябва да свият разходите си. Ще го сторите, но си извадете поука – нерядко се ангажирате с несериозни съюзници, не проявявате бдителност и не е трудно да ви ощетят, а работите най-сериозно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари