Дневен Хороскоп за 02 Юли 2015

0
Дневен Хороскоп за 02 Юли 2015
Дневен Хороскоп за 02 Юли 2015

Овен

В четвъртък е по-разумно да намалите деловото темпо, някои не се чувстват във форма, други не са наясно с деловите проблеми. Много Овни имат и предложения за сътрудничество, но ако са обективни, бързо ще уловят, че кандидатите не са най-подходящи за съвместна работа. Избягвайте споровете с близки и далечни, сега трябва да внимавате с разходите, да не правите грешки.

Телец

Четвъртък ви зарежда с ведро настроение, макар че в работата и у дома проблеми винаги си има. Група Телци са по-колебливи, но вече е време да вземат решение и да променят нещата, които не ги удовлетворяват. Някои получават искани и неискани съвети от близки, бързо ще установят, че идеите не им подхождат. Прагматични и търпеливи сте, ще ловите шанса и успявате.

Близнаци

Днес и утре идват куп делови предложения, обмислете ги много задълбочено. Част от Близнаците са недоволни от предоставена им помощ от близки, искат да изглеждат силни, далновидни. Вие сте, само че трябва да се постегнете, да ловите добрите шансове, а те не винаги са твърде мащабни. С времето ще трупате успехи и ще се издигнете. Някои се радват на щастие в личната сфера.

Рак

В четвъртък ви блазнят идеи за самостоятелна делова изява, нищо чудно отдавна да подготвяте такива стъпки. Раците да помислят още веднъж преди да ги направят, колеги и приятели ги теглят назад към печеливши досега и сработени екипи. И там ще действате най-спокойно, знаете си задълженията, а приходите растат. Мнозина се радват на хубави събития у дома, сред роднини.

Лъв

В четвъртък вие и Скорпиони имате интересни делови идеи, но едва ли ще можете да задействате всички. Повечето Лъвове имат нужда от помощници и услуги, да се вслушват в добрите съвети, а не да правят пропуски и после да ги търсят. Някои са склонни да приемат препоръки привидно, в екипа всеки тегли към себе си чергата, а сега е нужно единомислие, грижа за успеха и на другите.

Дева

Четвъртък ви изпълва с енергия за изява, чертаете си куп планове за изява и за промени у дома. Девите са прагматични, ще огледат всеки детайл и започнат ли изпълнението, работата ще пее в ръцете им. Вероятно и печалбите ще бъдат добри, но вие няма да мислите само за своя джоб, а щом може – ще подкрепяте и роднини, познати. Обичта на околните е безценна придобивка, не се купува...

Везни

Днес Козирози ви подсказват да търсите съдействие от колеги и познати, после това сътрудничество ще се развие и укрепне. Доста Везни са доволни от хода на дела, ако околните им искат помощ, ще услужват, но не им се месят. Добър резултат от усилията ви – нови постове, печалби, оферти за интересна дейност. Мнозина се посвещават на любим и синове, дамите влизат в подкрепяща роля.

Скорпион

Този четвъртък като Лъвовете сте амбицирани за нови изяви и печалби, но за изпълнение на куп идеи просто не е време. Скорпионите първо да потърсят съмишленици, да намерят взаимно приемлив компромис по теми, спорни за екипа. Не допускайте неискреност, в работата ще вреди много. Някои разчитат на влиятелна закрила, други придобиват още и още умения, водят ги нагоре...

Стрелец

В четвъртък ви изкушават самостоятелни делови изяви и печалби, но май е по-разумно да се придържате към рутинните задължения. Група Стрелци летят на крилата на въображението, а работата им изисква прагматизъм, техни клиенти и партньори са консервативни. Не поемайте бизнес и лични рискове. В някои случаи не сте и във форма, търсете съвети на специалист, грижете се за тонуса.

Козирог

Засилват се влиянията от вчера, в работата срещате сериозни трудности и като Везни трябва да искате помощ даже от хора, които не са в най-близкия ви кръг. Хубавото е, че Козирозите получават много сърдечна подкрепа, с някои техни колеги, клиенти и познати занапред отношенията ще станат по-топли. Ако не сте били във форма, тонизирате се, укрепвате и хвърляте всички сили в делата.

Водолей

Хубав четвъртък, добре сте обмислили деловата си програма и задачите ви вървят леко. Водолеите да внимават в общуването, неумереност ще им докара ядове с колеги, партньори, клиенти, а шефове не харесват разправиите в екипа. Ако се чувствате уморени, вземете мерки, претоварването поболява. Ще имате време и пари, за да си позволите повече отдих, може би и близки ви предлагат.

Риби

Четвъртък е напрегнат, имате доста работа за вършене. Рибите да се пазят от разправии, в екипа има недоволни, а и хитреци, които искат да прехвърлят на друг задълженията си. Ако сте сигурни, че сте изрядни в своите, покажете на околните, че не искате да пилеете време в спорове. Колкото по-стриктни сте в дела, толкова по-високи ще са приходите, организирайте се, добър пример сте.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари