Днес ще вали дъжд, придружен с гръмотевици

0
Дъждовно и хладно
Дъждовно и хладно

Дъждовно и хладно

Между 14 и 17 градуса са измерените в 6:00 часа тази сутрин температури в Североизточна България. Най-хладно е в Разград, а най-топло – в Русе. В Шумен, Силистра и Търговище са отчетени 15 градуса. На много места вали, падналите до момента количества са между 1,6 мм в Разградско до 5 мм в Русенско, предаде БНР.

Предимно облачно ще е времето днес. Ще продължи да вали дъжд, придружен с гръмотевици. На места валежите ще са значителни. Следобед постепенно дъждът ще спре, най-късно в югоизточните райони на страната.

Ще духа умерен, на места временно силен северен вятър, с който ще нахлува по-студен въздух. Заради силните пориви в цяла Североизточна България е в сила предупредителен жълт код.

Дневните температури в много райони ще са по-ниски от сутрешните. Очакваните максимални стойности са между 15 и 20 градуса, за Шумен – около 16 градуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари