Днес нищо не става случайно

1
Това, което ще правим през този период, ще повлияе на близкото ни бъдеще
Това, което ще правим през този период, ще повлияе на близкото ни бъдеще

Меркурий е в съвпад с Нептун – Интуицията е по-силна от логиката.

Добро време за поетично, литературно и музикално творчество, за медитация, за вътрешна духовна работа, пише Novini.bg. Но в същото време се увеличава разсеяността, илюзиите, заблудите, измамите, кражбите. Изкривяване на информацията и фактите. Създава се благодатна почва за всякакви слухове, разпространение на фалшиви новини. Бъдете предпазливи при работа с цифри, документи, пари. Не сключвайте и не подписвайте договори и важни документи, не вземайте важни решения, които определят бъдещето ви. Да се внимава с лекарствата, особено наркотичните средства и алкохола.

Луната е в знак Скорпион до 08:07ч на 25 март.

Скорпион е сложен знак, затова от него зависи емоционалният фон. Не се безпокойте, ако почувствате апатия или меланхолия. Луната по този начин ни кара да погледнем вътре в себе си и да анализираме случващото се. На мнозина светът може да им се стори враждебен. Това скоро ще свърши, а е добре да се извлекат нужните уроци от събитията. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Не трябва да се вземат бързи решения сега. Засилва се интуицията. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положителното мислене. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания. Бременните жени да се пазят от помятане.

Доминиращ 18 лунен ден от 21:39 ч на 23 март до 22:49ч на 24 март

Този лунен ден има спокойна енергия. Служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Всички събития са тясно свързани с нашите действия и ги отразяват, прехвърляйки проекцията върху нас. Ако например, станете обект на подигравки днес, това означава, че вие ​​сами си позволявате същото по отношение на друг човек. Може би не сте осъзнали, че го правите, но е така. Ето защо бъдете внимателни, в осемнадесетия лунен ден всяко малко нещо може да има значение и ще разкрият много важни неща.

Опитайте се да намерите връзката между всяко събитие с вашето поведение. Най-вероятно няма да е очевидно, но е много важно да го разберете, тъй като това е ключът към самоусъвършенстването и постигането на хармония с Вселената. Всички събития от този ден имат за цел да коригират поведението ни и да ни направят по-добри.

В този лунен ден нищо не става случайно. Това, което ще правите през този период, ще повлияе на близкото ви бъдеще.

Погледнете този ден като естествено проявление на всичко, което сте направили погрешно по отношение на Вселената. Днес той просто ви показва грешките ви, но не ви наказва.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Също така енергията на деня помага на измамниците и лъжците да тъкат мрежите си. Затова е необходимо с недоверие да се отнасяте към предложенията на непознати или малко познати хора. Не се препоръчва да се извършват ритуали в този ден, особено ако са свързани с мъртви хора: погребения, възпоменание.

Мислите трябва да се контролират и да не се допускат отрицателни. Лесно се изпада под чуждо влияние. Също така не бива да се поддавате на провокации и да участвате в конфликти.

Препоръчва се да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите с растителни масла. Препоръчително е по-малко да се спи. Силните аромати сега са опасни.

Ритуалната храна за деня са орехите. Благоприятно е да се гладува и да се очистят червата. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва сладкото.

Може да бъде много тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите.

Сексът не трябва да е бърз и активен, а да бъде спокоен, бавен, за да могат партньорите да се наслаждават по-дълго едни на друг. Акта не трябва да се отразява в огледало.

Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Сънищата - на тълкуването им трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 22:49ч на 24 март до 23:56ч на 25 март

Днес е 4 слънчев ден - Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари