Днес денят е като огледало

0
Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите
Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите

Луната е в знак Овен.

Ден, в който трябва да постигнете вътрешен баланс. Направете нови стъпки в стара ситуация. Да устоите там, където сте. Разширете своите граници на търпимост и разбиране. Преосмислете пътя си дотук. Помислете пред какво си затваряте очите и от какво сте заслепени? На кого сте преотстъпили силата си? Трябва да се реабилитирате най-напред в собствените си очи. Потърсете нова гледна точка към позната вече ситуация. Открийте нов подход към нея. Разпознайте и приемете трудните учители в живота си – партньори, приятели, роднини, колеги.

Бъдете гъвкави и същевременно устойчиви на изпитанията и предизвикателствата. 
Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни.

18 лунен ден, който продължава от вчера до 21:18ч. Символ на деня е огледалото, затова и обкръжаващата действителност играе за всеки от нас ролята на своеобразно огледало. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Противопоказно е препиването, пушенето.

Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. По-малко часове сън. Това е най-добрият ден за гладуване. Почти всички мъдреци и духовни учители препоръчват този ден да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Работа и бизнес – Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижка – Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.
Покупки – може да се купуват само огледала и нищо друго не се препоръчва.
Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

19 лунен ден започва от 21:15ч и продължава до 21:48ч на следващия ден. 
Следете какво ви се случва в този ден. Външният свят отразява вътрешният. Пожелавам ви да откриете само хубави неща!

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари