Днес може да поставите ново начало!

0
Есенното равноденствие е уникален преломен момент
Есенното равноденствие е уникален преломен момент

Настъпващото Есенно равноденствие е поредния уникален преломен момент, когато можем да се освободим от товара и кармичната обремененост, получени по време на хилядолетния си земна опитност.

Това ни дава и невероятната възможност да навлезем в новите пространства и енергии чисти и необременени, свободни и открити, като приемаме с радост и Любов новото, което идва, пише ДРУГИТЕ НОВИНИ.

В дните на Равноденствие пък, продължителността на деня и нощта е еднаква поради, което те съдържат смисловия заряд на грандиозната сила, необходима за поддържането на равновесието в света.

На 22 септември, Слънцето ще пресече небесния екватор, преминавайки от северното в южното полукълбо. Това е моментът, в който настъпва есенното равноденствие. В дните на равноденствие продължителността на деня и нощта по цялата Земя е еднаква, с изключение на районите, разположени около полюсите.

Именно в тази нощ се сънуват пророчески сънища, тъй като това е  най-магическата нощ на годината.

Ясновидци и екстрасенси казват, че на  22 септември в 22 часа ще бъде възможно да  заредите вашите  камъни-талисмани и амулети, да осмислите живота си досега и да поставите ново начало.

В деня на есенното равноденствие е лесно да се отървете от уроки, проклятия и магии, както и да отстраните  негативните родови  програми.

На 22 септември се обновява световната енергия. През годината това се случва  няколко пъти, но само на 22 септември обновяването е най-силно изразено. Това е време на въодушевление и подем, време на динамика.

На границата между Светлината и Тъмнината, между видимото и невидимото под влиянието на тяхното съвършено равновесие можем да различим, оценим и съберем плодовете на всичко сторено през годината и да приветстваме резултатите от вложеното. Добре е да изпратим старото и да помислим за следващите си стъпки, да набележим цели, да формулираме намерения, да интегрираме и балансираме онова, което се е доказало като успешно, работещо и необходимо и да се освободим от излишното.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари